J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

 

 

 

ASRAM

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓS KÖZPONT

 

BUDA-PEST  SZÍVÉBEN

NYITÓLAP

Akciók!

Galéria – képek

Mi a jóga?

ÓRAREND, Programok

Hírlevelek

Sajtó, média

Céges jóga

JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSEK:

HATHA JÓGA

YOGAWORKS – Vinyasa flow Yoga Alliance diplomával

GYERMEKJÓGA

KISMAMA & BABÁS

Oktatói továbbképzések

ÓRATÍPUSOK:

JÓGA:

Hatha jóga

Iyengar & eszközös jóga

Jóga alaptanfolyam

Dinamikus vinyasa flow jóga

Gerinc jóga

Kismama jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Hot jóga

 

MEDITÁCIÓ:

Vipassana Meditáció

Himalájai Tradíció szerint:

Bevezetés a meditációba

 

TORNA:

Pilates

Tai chi

Gerinctorna

KISMAMA ÓRÁK

Kismama jóga

Szülőpozíciós jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Kapcsolatépítés a magzattal

Szülésfelkészítő 4 órás

 

WORKSHOPOK:

Kriston Intim torna

Szemjóga

Hellinger családállítás

Arcsimító jógagyakorlatok
Trance Dance- Transztánc

…összes workshop

 

Magánórák

MASSZÁZS, KEZELÉSEK:

Ajurvédikus

Yumeiho

Kismama MAURI

MA-URI

Svédmasszázs

Relaxáló masszázs

Anticellulit kezelés

JÓGA BOLT:

Jóga Könyvesbolt

Jógamatrac és eszközök

Oktatóink

Akciók

JÓGA TÁBOROK

Terembérlet

Indiai receptek

Állás

Linkek

Térkép, útleírás

Impresszum

 

 

Főzőtanfolyam az ASRAM pesti stúdiójában (kislakás)

 

Indiai vegetáriánus főzőtanfolyam

 

Vezeti: Pető Tibor, vegetáriánus szakács

 

Menüsor: 2013. márc. 30. szombat 10-14:00

 

Amit készítünk:


Főétel: Paradicsomos csicseriborsós szabdzsi morzsolt házisajttal, sült padlizsánnal, baszmati rizs kesudióval
Sós csemege:alu patra - fűszeres krumplis tekercs, szilva chutney - csípős édes mártás
Édesség: narancsos karamellás halava - darapuding

 

Amiket eddig készítettünk:

Indiai ételek I. program:

Zöldséges főétel: Sabji, Fűszeres rizs, Puri, Csatni, Pakora (kenyérféle), Halava (édesség)

 

Indiai ételek II. program:

Wokkos szabdzsi, fűszeres rizs, szamósza(zöldséges batyu), dhál(leves), csapáti(kenyérféle), dváraka burfi(édesség)

 

Indiai ételek III. program:

Matar Paneer-házisajt borsóval paradicsomos tejszínes szószban
katmír vada-joghurtos csicseriborsós csemege zsíradékban kisütve
kurkumás jázmin rizs
Burgonyás parata-fűszeres burgonyával töltött lepény
Simpli-édes tejlabdák kókuszban forgatva

 

Indiai ételek IV. program:

Leves: Kókuszos Dhál-feles mungóbabból kókusszal, joghurttal, fűszerekkel

Szabdzsi: Matar Paneer- házisajtkockák borsóval tejszínes paradicsomszószban

kurkumás baszmati rizs kesudióval

Csapáti: zsiradék és élesztő nélkül sütött lepénykenyér

Édesség: laddu-csicseriborsóból készült vajas édesség mandulatetővel

 

Indiai ételek V. program:

Maharadzsa leves

Alu Gauranga (hasonló a rakott krumplihoz)

Borsóval töltött szamósza

Pakora (zöldségek csicseriborsós bundában)

Szilvacsatni

Burfi (tejkaramella)

 

 

Téged is érdekel az indiai konyha? Szeretnél otthon is könnyen elkészíthető ételeket megtanulni? Tarts velünk!

 

A tanfolyamokon megismerkedünk néhány alapvető indiai étellel, valamint a fő indiai fűszerekkel, a fűszerezés szabályaival. Mindenki részt vesz az ételek elkészítésében, a végén közösen fogyasztjuk el a vacsorát. A kinyomtatott recepteket megkapjátok a tanfolyamon.

Kellemes társaságra, jókedvű főzőcskére és finom vacsorára lehet számítani.

 

Részvétel: bejelentkezéssel, 3000 ft előleg befizetéssel. A létszám limitált, így kérjük vegyétek komolyan az előjelentkezést és az előleg befizetését, nehogy lemaradjatok a programról.

 

1 alkalom ára: 6.000,-

Minimális létszám: 5 fő, Maximális létszám: 7 fő.

 

Lemondás:

A program előtt 1 héttel: az előleg visszajár

A program előtt 6 nappal vagy kevesebbel: az előleg nem jár vissza, de küldhetsz valakit magad helyett!

 

Helyszín: 1136 Bp. Tátra u. 5/b. 30-as kapucsengő

 

Néhány régi receptünk kedvcsinálónak:

Receptek

 

 

 

 

 

 

 

 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ

1024 Budapest,  Ady Endre u. 1.  I. em.      Tel: 0620-552-6564

www.jogakozpont.hu