J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

BUDA  SZÍVÉBEN

NYITÓLAP

Akciók!

Galéria – képek

Mi a jóga?

ÓRAREND, Programok

Hírlevelek

Sajtó, média

Céges jóga

JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSEK:

HATHA JÓGA

YOGAWORKS – ÚJ!

GYERMEKJÓGA

KISMAMA & BABÁS

Oktatói továbbképzések

ÓRATÍPUSOK:

JÓGA:

Hatha jóga

Iyengar & eszközös jóga

Jóga alaptanfolyam

Astanga jóga

Dinamikus vinyasa flow jóga

Gerinc jóga

Kismama jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

 

MEDITÁCIÓ:

Vipassana Meditáció

 

TORNA:

Pilates

Tai chi

Gerinctorna

KISMAMA ÓRÁK

Kismama jóga

Szülőpozíciós jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Kapcsolatépítés a magzattal

Szoptatásra felkészítés

Szülésfelkészítő 4 órás

 

WORKSHOPOK:

Kriston Intim torna

Szemjóga

Indiai vega főzőklub

Hellinger családállítás

Trance dance-transztánc

Arcjóga

Önbizalom tréning

REIKI

Kontakt jóga / acro jóga

 

Magánórák

MASSZÁZS, KEZELÉSEK:

Ajurvédikus

Yumeiho

Kismama MAURI

Gyógymasszázs

Bemelegítő

MA-URI

JÓGA BOLT:

Jóga Könyvesbolt

Jógamatrac és eszközök

Oktatóink

Akciók

JÓGA TÁBOROK

Terembérlet

Indiai receptek

Állás

Linkek

nyuszi4

Térkép, útleírás

Impresszum

 

 

ENERGIA JÓGA – ENERGETIZÁLÓ JÓGA (PRÁNA) ENERGIA JÓGA

 

 

Időpont: január 21-től hétfőnként (9:00-10:30)

Helyszín: ASRAM Pest

Oktató: Pócza Barbara

 

 

Ha kevés vagy fogytán az energiád, ha úgy érzed, hogy már a nap első felében kifulladtál, ha kávéval próbálod ébren tartani magadat és alig várod, hogy este újra bezuhanhass az ágyba, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy ezt a tanfolyamot kihagyd!

Életünk zsúfolásig van olyan tényezőkkel, melyek elszívják az energiánkat és hiányoznak azok pillanatok, percek és órák amikor feltöltődésünkkel foglalkozunk (feltéve, hogy tudjuk hogyan töltsük felmagunkat). A fáradságot nem csak testileg érezzük, szellemileg is használhatatlanokká válunk estére. Haza érve, ha megtehetjük csak leroskadunk és képtelenek érezzük magunkat, hogy bármit is megcsináljunk abból, ami még otthonunkban is ránk vár. Sőt legtöbbször a várva várt éjszakai alvás sem igazán pihentető és nem ébredünk fel üdén, frissen, kipihenten. És reggel az egész kezdődik elölről…. Mikor lesz már hétvégé? Mikor jön el a nyári szabadság ideje?

Itt az ideje, hogy felismerjük: az évente egyszeri vagy kétszeri nyaralás nem tart ki egy egész évig, félévig! Másra, többre van szükségünk!

Felszoktad tenni a mobil telefonodat a töltőre? És magadat? A mobilokhoz jár egy töltő kábel. Tudtad, hogy neked is van egy csatornád, ami a valódi feltöltődésedet biztosítja? Tudod, hogyan használd?  Felszoktad tenni magadat a töltőre?

 

A ’(Prána) Energia jóga’ tanfolyam 10 hete alatt töltekezünk hetente egyszer egy egész hétre és megtanuljuk, hogyan kell és hogyan tudjuk ezt magunk elérni.

Mivel foglalkozunk majd a 10 hét alatt:

·         testet felfrissítő, vérkeringést javító, hormonháztartást helyreállító, sejtmegújító, agyféltekéket kiegyenlítő és működésüket stimuláló ászanák és ászanasorok

·         mozgás, ami nem elhasználja az energiánkat, hanem hozzá ad

·         relaxáció, feltöltődés és a 10 hét végén egy teljes jóga nidra

·         energetizáló légzőgyakorlatok

·         mantrák, mudrák, meditációk

·         energiánkat leszívó dolgok (feszültség, aggodalom, helytelen étkezés, döntések, irigység, féltékenység, gyűlölet, boldogtalanság, stb..) kezelése, elengedése és kitisztítása

·         energia központjaink ’duguláselhárítása

·         töltekező csatornánk – kábelünk megismerése és használata amindennapokban

·         és még sok más…

 

A tanfolyam díja:

22.000 Ft, nappalis diák és nyugdíjas: 20.000 Ft

 

Jelentkezéskor 5000 Ft előleg befizetését kérjük a recepcióinkon, vagy utalni is lehet a számlaszámunkra:

 

Számlaszámunk:
Yoga Room Kft.   16200223-10041156-00000000 (Magnet Bank)
(kérjük a közleménybe írd bele „Energia jóga tanf.” és hogy kinek a nevére írjuk a számlát – cég esetén cégnév+pontos székhely cím szükséges!)

 

Jelentkezés: recepcio@jogakozpont.hu vagy +36-20/257-6151 telefonszámon

 

Várunk szeretettel!

 

Az oktatóról:

 

 

Képzettségem: Okleveles Hatha jóga oktató (Sivananda és Yoga Alliance) és Jógaterapeuta (Jógaterápia ayurvédikus alapokkal), okleveles Gyermekjóga oktató, Alternatív Mozgás és Masszázsterapeuta, Bachvirágterapeuta, Aromaterapeuta és Prána Energia Gyógyítás alkalmazó és oktató

 

Jóga

Egyetemi éveim alatt kezdtem el jógázni. 2002-ben végeztem el az első jógaoktatói képzésemet a Spirituart Sivanada Jógaközpontban. Több mint 15 éve kisebb megszakításokkal (két gyermekem születése miatt, 2003 és 2005) folyamatosan tartok jóga órákat. A két fő ágazatnak az egyike a jóga, jógaterápia és a másik a Prána Energia Gyógyítás lett.

2008-ban találtam rá a gyermekjógára és akkor el is végeztem Csiki Mariann gyermekjóga oktatói képzését.

2011-ben sikeres vizsgát tettem az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet (ETI – később GYEMSZI) Alternatív Mozgás és Masszázs Terapeuta szakán. Tanulmányaim során vizsgát tettem Thai Masszázsból, jógából és Chi Kung-ból. Később a Thai Jóga Masszázs tudományával is megismerkedhettem. Az ezt követő években szaktudásom szélesedett az Iyengar és a Kundalini jóga (Yogi Bhajan) világával, továbbá ismereteket szereztem a hangok, a (tibeti) hangtálak alkalmazásában és az aromaterápiában. 2015-ben Bachvirág terápia I & II képzést végeztem Varsányi Péter vezetésében.

2014-től Dr. Indu Arora Jógaterapeuta képzésén vettem részt és 2016-ban vizsgáztam le sikeresen. Továbbá 2015-ben részt vettem Dr. Indu Arora ayurvéda képzésén is.

 

Prána Energia Gyógyítás – The Institute for Inner Sciences

2000-ben végeztem az első alapszintű Prána Gyógyítás tanfolyamot édesapám, Dr. Pócza Attila és felesége Pócza Elke vezetésével. Sokat tanultam tőlük, többek között Usui Reiki mestereim is ők voltak.

2011-ben a Bécsi központú TIIS (The Institute for Inner Sciences) alapítója Charlotte Anderson, Choa Kok Sui Mester felesége és útitársa ellátogatott Magyarországra. Oktatói meghatalmazást kaptam tőle alapszintű és haladó tanfolyamok vezetésére. 2011 őszétől már nem csak gyakorlója és alkalmazója voltam ennek a művészetnek hanem lelkesen elkezdhettem a Prána Energia Gyógyítás oktatását. Azóta is rendszeresen tartok kezdő (1), haladó (2-5) és spirituális tanfolyamok oktatását és prána aromaterápiát.

2014-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a mai napig elnökségi tagja lehetek az európai TIIS-nek (The Institute for Inner Sciences-nek).

Munkámban igyekszem ötvözni a jóga és a prána energia gyógyítás tanításait, melyek csodálatosan kiegészítik és támogatják egymást. Teszem ezt az óráimon, az egyéni kezeléseken, a tanfolyamokon, műhelyekben és előadásokon.

 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ

1024 Budapest,  Ady Endre u. 1.  I. em.      Tel: 0620-552-6564    e-mail: info@jogakozpont.hu

www.jogakozpont.hu