Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

100 órás Női jóga oktatóképzés jan.29-től

Ár:
165.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek (már csak): 3 hely

100 órás női jóga oktatóképzés 2022.jan.29-től

Hivatalos felnőttképzés: Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000701 

Hány fő?hely

Leírás és Paraméterek

 

100 órás Női jóga oktatóképzés 2022.jan.29-től

 

 Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000701 Hivatalos felnőttképzés

 

 

Vezeti: Nagy Erika Dalma
Oktatók: Lányi Veronika, Márkusné Jurás Éva, Thaly Szabó Andrea

 
8 nap-időpontok: 
2022. jan.29-30, febr.26-27, márc.19-20,
ápr.9-10.  Minden nap 9-17h-ig van oktatás.
 
 
A szervező fenntartja az időpont változtatás jogát, az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően. Ideális esetben személyes részvétellel indul a képzés, amennyiben a covid helyzet nem engedi, akkor a tanfolyamot online fogjuk közvetíteni. 

 

Ajánljuk:

-jógatanároknak továbbképzésként

-ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az Ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos testi és lelki problémákra

-és minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére vagy női problémáinak kezelésére

 

 

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára. Az egyik legalaposabb, legtöbb témát érintő, jelenleg elérhető női jóga oktatóképzés. 

 

Időbeosztás:

7 nap (naponta 9.00-17.00) + 1 nap vizsganap (összesen 64 óra)

12 alk. hospitálás (18 óra), online is elfogadjuk

30 óra egyéni tanulás + internet
 

 

 

 


 

 

Mit fogsz tanulni a képzésen?

-  Női jóga alapelvei, milyen jóga eszközökkel tudod kezelni vagy megelőzni női léttel kapcsolatos problémáidat 

Csípő, gát izom és medencealap anatómiája, szétnyílt has problémái és ászana gyakorlatok

Helyes tartás, női szerveink védelme, süllyedések elkerülése

Női betegségek (ciszta, mióma, polip stb.) kezelése jóga ászanákkal és természetes módszerekkel 

- Érzelmi ingadozások kezelése ászanákkal, meditációkkal, légző gyakorlatokkal és a helyes étkezéssel   

Súlyingadozások kezelése, elhízás, ösztrogén dominancia, kóros soványság 

Menstruációs ciklus szabálytalanságainak és a fájdalmak okai, valamint természetes kezelésük az ászanák, légzéstechnikák és természetes kiegészítők segítségével. Tudod majd, hogyan kell gyakorolni a ciklusok között és alatt, hogy kezeld a hozzád járók menstruációs panaszait. A női patológiák közül talán a legkönnyebb a menstruációt helyre tenni a rendszeres gyakorlással.

Megtanulod, hogyan kezeld természetes módszerekkel és ászana gyakorlatokkal az ülő munkából, modern életvitelből és magas stressz faktorból adódó lelki és testi betegségeket. (hangulatingadozás, falánkság, depresszió, addikciók stb.)

Hétköznapokban könnyen alkalmazható ájurvédikus táplálkozási és életviteli tanácsok, méregtelenítési technikák női szerveid védelmében. Az ájurvédát és a jógát Indiában együtt tanulják, mert együtt sokkal hatékonyabbak, mint külön-külön.

Jógafilozófia a női életszakaszok megértésére és mélyebb átélésére. (Menstruáció, menopauza, szülés, stb.)

Gyakorlatsort kapsz a hormonok szabályozására, gyakori hormon problémákra és

természetes kezelésükre (pajzsmirigy, IR, PCOS, progeszteron - ösztrogén stb.)

Testi-lelki termékenység fokozása, jóga filozófia

Megtanulod, hogy terhesség ideje alatt melyik trimeszterben mely ászanák hatékonyak és melyeket kell kerülni. Gyógynövények és egyéb természetes eljárások a terhesség időszakában

Női jóga pszichológia, energetika és csakratan, mindez hogyan kapcsolódik fizikai létünkkel

 

Felkészülés a menopauzára, tünetek kezelése és e korszak aranykorként való megélése

Keleti filozófiák női létre vonatkozó részei

Párkapcsolat és nőiesség 

Megérted, hogyan kell a jóga eszköztárát kreatívan a nőkre szabni, hogyan tudod a gyakorlást személyre szabottá tenni, és megtanulod hatékonyan használni az eszközöket

Valamint sok-sok ászana elemzés, gyakorlás és légző valamint meditációs technikák

 

 

A képzés után:

 

Kezedben lesz 7 db kidolgozott és begyakorolt óraterv elemzésekkel, variációkkal gátizom gyengeség gyógyítására, menstruáció szabályozására és menstruációs fájdalmak mérséklésére, ciszták, miómák, polip és endometriozis kezelésére, hormonok szabályozására, érzelmi és idegi stressz oldásra, menopauza időszakának felkészülésére és menopauzás tünetek enyhítésére.

Képes leszel összeállítani hatékony gyakorlat sorokat, variációkkal különböző női problémákra.

Képes leszel alkalmazni az ájurvédikus tanácsokat életedben, annak érdekében, hogy megőrizd egyensúlyi állapotodat szélsőséges külső viszonyok között is (nagy hideg, meleg, stressz, unalom), valamint segítséget nyújtani a hozzádfordulóknak

Képes leszel egyedül ütemezni napi, heti, éves szinten a méregtelenítési technikákat, hogy elkerüld a komolyabb betegségeket és ajánlani ezeket a biztonságos technikákat másoknak is.

Időben észreveszed, ha bármilyen női léttel kapcsolatos betegség felüti fejét a testedben és természetes módszerekkel el tudod kezdeni kezelni

Hormonok, táplálkozás és életvitel, menstruáció, termékenység, menopauza témakörében képes leszel gyakorlatokat és természetes módszereket ajánlani megelőzésre, vagy különböző problémák kezelésére.

Lelki, szellemi szinten is lesznek eszközök a kezedben, melyekkel reményt, kitartást, akaraterőt adhatsz a hozzád fordulóknak a jóga filozófia eszközeivel.

Hatékonyan tudod alkalmazni a légző technikákat, energia zárakat (bandhák), a meditációkat és a különböző vizualizációs, megerősítő technikákat.

 

 

A képzés mellé jár: fényképes ászana melléklet, jegyzet, könyvajánló, PDF anyagok,

filmlista, meditációs anyagok és belekerülsz egy FB csoportba, ahol a képzés oktatója, Nagy Erika Dalma és a végzett oktatók is segítségedre leszünk, mikor elakadsz tanításban, vagy kérdésed van.

 

 Az oktatóról:

Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató,

vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar

és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva.

Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin,

tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

További oktatók: Lányi Veronika, Márkusné Jurás Éva, Thaly Szabó Andrea

 

Vélemények Erika női tanfolyamairól:


A tanfolyamon számos női testet és lelket érintő témakört végig vettünk és segédanyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.
Rutai Ildikó

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.
Andó Sára

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.
L- Újvári Edit

Tetszett, h nagyon alapos volt a tanfolyam, és Erika személy szerint mindenkivel foglalkozott. A leghasznosabbnak a női tisztító kúrákat találtam, és azt, h mindenki kapott otthonra a problémáira gyakorlatsort.
Fodor Szilvi

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a
menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.
Sz. Zsuzsi

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :) Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó
szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.
Vass Edit

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson.

Bakó Anita

Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem.
D. Andrea

 

A jelentkezést követően 1 munkanapon belül kérjük a befizetést, ezzel válik érvényessé a regisztráció. 

 

A jelentkezéssel elfogadod a tanfolyam ÁSZF-jét.

 

A tanfolyam díja:

 

A/ Korai regisztrációs ár: 135.000 Ft – 2021. dec.3-ig
Feltétel: a teljes tanfolyamdíj előre befizetése 2021. dec.3-ig A jelentkezést követően 2 munkanapon belül kell beérkeznie a teljes összegnek, akkor válik teljessé a regisztráció. Ezután érkezett befizetéseknél automatikusan a következő árak egyike lesz érvényes.

B/ Középidős regisztrációs ár: 145.000 Ft – dec.14-ig Feltétel: A teljes tanfolyamdíj beérkezése, legkésőbb 2021. dec.14-ig A jelentkezést követően 2 munkanapon belül kell beérkeznie a teljes összegnek, akkor válik teljessé a regisztráció. Ezután érkezett befizetéseknél automatikusan a következő árak egyike lesz érvényes.

C/ Késői regisztrációs ár: 155.000 Ft – dec.24-ig Feltétel: A teljes tanfolyamdíj beérkezése, legkésőbb 2021. dec.24-ig A jelentkezést követően 2 munkanapon belül kell beérkeznie a teljes összegnek (de legkésőbb a tanfolyamkezdés előtti nap reggeléig), akkor válik teljessé a regisztráció. Ezután érkezett befizetéseknél automatikusan a következő ár lesz érvényes.

D/ Utolsó pillanatos ár: 165.000 Ft – jan.28-ig Feltétel: A teljes tanfolyamdíj beérkezése, legkésőbb 2021. jan.28-ig A jelentkezést követően 2 munkanapon belül kell beérkeznie a teljes összegnek (de legkésőbb a tanfolyamkezdés előtti nap reggeléig), akkor válik teljessé a regisztráció. 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!