Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

100 órás Női jóga oktatóképzés október 24-től

Ár:
150.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 8 fő

Női jóga oktatóképzés október 24-től

ÁSZF (fizetési- és lemondási feltételek)

Hány fő?

Leírás és Paraméterek

100 órás Női Jóga Oktatóképzés 

Oktató: Nagy Erika Dalma 

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára.

Tanfolyami napok: 2020. október 24-25.,november 14-15.,november 28-29., december 5-6.

Tanfolyam ára: szeptember 24-ig 140.000 Ft (korai kedvezményes ár)

                            szeptember 25-től 150.000 Ft 

ÁSZF (fizetési- és lemondási feltételek)

A jelentkezést követően kérjük 3 napon belül a részvételi díj befizetését, mert ezáltal válik teljessé a regisztráció!

 A jelentkezés menete: 

1. Kérjük, olvasd el alaposan el a részletes leírást!

2. Tedd bele a kosárba és vásárold meg a tanfolyamot bankkártyával vagy átutalással!

A jelentkezéseddel és a vásárlással elfogadod a képzés ÁSZF-jét

A jelentkezést követően 3 munkanapon belül kérjük a befizetést, ezzel válik érvényessé a regisztráció. 

ÁSZF (fizetési- és lemondási feltételek)

 

Ajánljuk jóga tanároknak továbbképzésként, vagy ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos problémákra. Továbbá ajánljuk minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére vagy női problémáinak kezelésére.

Képzés:
7 nap (naponta 9.00-18.00) + 1 nap vizsganap (összesen 72 óra)
12 óra hospitálás (18 óra)
30 óra egyéni tanulás + internet

Mit fogsz tanulni a képzésen:

 • Csípő, gát izom és medencealap anatómiái, szétnyílt has problémái és ászana gyakorlatok
 • Helyes tartás, női szerveink védelme, süllyedések elkerülése
 • Menstruációs ciklus szabálytalanságainak és a fájdalmak okai, valamint természetes kezelésük az ászanák, légzéstechnikák és természetes kiegészítők segítségével. Tudod majd, hogyan kell gyakorolni a ciklusok között és alatt, hogy kezeld a hozzád járok menstruációs panaszait. A női patológiák közül talán a legkönnyebb a menstruációt helyre tenni a rendszeres gyakorlással.
 • Megtanulod, hogyan kezeld természetes módszerekkel és ászana gyakorlatokkal az ülő munkából, modern életvitelből és magas stressz faktorból adódó lelki és testi betegségeket. (hangulatingadozás, falánkság, depresszió, addikciók stb.)
 • Hétköznapokban könnyen alkalmazható ájurvédikus táplálkozási és életviteli tanácsok, méregtelenítési technikák női szerveid védelmében. Az ájurvédát és a jógát Indiában együtt tanulják, mert együtt sokkal hatékonyabbak, mint külön-külön.
 • Jóga filozófia a női életszakaszok megértésére és mélyebb átélésére. (Menstruáció, menopauza, szülést stb.)
 • Gyakorlatsort hormonok szabályozására, gyakori hormon problémák és természetes kezelésük (pajzsmirigy, IR, PCOS, progeszteron - ösztrogén stb.)
 • Testi-lelki termékenység fokozása, jóga filozófia
 • Megtanulod, hogy terhesség ideje alatt melyik trimeszterben mely ászanák hatékonyak és melyeket kell kerülni. Gyógynövények és egyéb természetes eljárások a terhesség időszakában
 • Női jóga pszichológia, energetika és csakratan, mindez hogyan kapcsolódik fizikai létünkkel
 • Felkészülés a menopauzára, tünetek kezelése és e korszak aranykorként való megélése
 • Keleti filozófiák női létre vonatkozó részei
 • Megérted hogyan kell a jóga eszköztárát kreatívan a nőkre szabni, hogyan tudod a gyakorlást személyre szabottá tenni, és megtanulod hatékonyan használni az eszközöket
 • Valamint sok sok ászana és légző tecjmikai gyakorlás és tanítási gyakorlat

A képzés után:

 • Kezedben lesz 7 db kidolgozott és begyakorolt gyakorlóterv elemzésekkel, variációkkal gátizom gyengeség gyógyítására, menstruáció szabályozására és menstruációs fájdalmak mérséklésére, ciszták, miómák, polip és endometriózis
 • kezelésére, hormonok szabályozására, érzelmi és idegi stressz oldásra, menopauza időszakának felkészülésére és menopauzás tünetek enyhítésére.
 • Képes leszel összeállítani hatékony gyakorlat sorokat, variációkkal különböző női problémákra.
 • Képes leszel alkalmazni az ájurvédikus tanácsokat életedben, annak érdekében, hogy megőrizd egyensúlyi állapotodat szélsőséges külső viszonyok között is (nagy hideg, meleg, stressz, unalom), valamint segítséget nyújtani a hozzád fordulóknak
 • Képes leszel egyedül ütemezni napi, heti, éves szinten a méregtelenítési technikákat, hogy elkerüld a komolyabb betegségeket és ajánlani ezeket a biztonságos technikákat másoknak is.
 • Időben észreveszed, ha bármilyen női léttel kapcsolatos betegség felüti fejét a testedben és természetes módszerekkel el tudod kezdeni kezelni
 • Hormonok, táplálkozás és életvitel, menstruáció, termékenység, menopauza témakörében képes leszel gyakorlatokat és természetes módszereket ajánlani megelőzésre, vagy különböző problémák kezelésére.
 • Lelki, szellemi szinten is lesznek eszközök a kezedben, melyekkel reményt, kitartást, akaraterőt adhatsz a hozzád fordulóknak a jóga filozófia eszközeivel.
 • Hatékonyan tudod alkalmazni a légző technikákat, energia zárakat (bandhák), a meditációkat és a különböző vizualizációs, megerősítő technikákat.

A képzés mellé jár: fényképes ászana melléklet, jegyzet, könyvajánló, PDF anyagok, film lista, meditációs anyagok és belekerülsz egy FB csoportba, ahol én és a végzett oktatók is segítségedre leszünk, mikor elakadsz tanításban, vagy kérdésed van.

Az oktatóról: Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar
és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva. Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin, tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

Vélemények Erika női tanfolyamairól:


A tanfolyamon számos női testet és lelket érintő témakört végig vettünk és segédanyagokat is kaptunk. Fájdalmas menstruációmra minden reggel igyekszem pár gyakorlatot elvégezni a tanfolyam kezdete óta, és jelentősen csökkentek fájdalmaim, nincs szükségem gyógyszerekre.
Rutai Ildikó

Egyenlőre a táplálkozással és életmóddal kapcsolatos tanácsokat hasznosítottam, és a rendszeres ászana gyakorlást igyekszem beépíteni a hétköznapi rutinba.
Andó Sára

Köszönöm a jó tanácsokat, számomra a legfontosabb talán a gyakorlás fontossága és a rendszeres méregtelenítés, mivel komolyan panaszom nincs.
L- Újvári Edit

Tetszett, h nagyon alapos volt a tanfolyam, és Erika személy szerint mindenkivel foglalkozott. A leghasznosabbnak a női tisztító kúrákat találtam, és azt, h mindenki kapott otthonra a problémáira gyakorlatsort.
Fodor Szilvi

A korábbi jógatudásomat kiegészítette, részletes információt kaptam az ászanák női problémákkal kapcsolatos formáiról, a helyes kivitelezésről, és arról, hogy milyen problémára, mikor alkalmazzam. Ami talán a legfontosabb tudás volt az a
menstruációs problémával, termékenység fokozásával kapcsolatos információk, gyakorlatok. Nagyon színvonalas volt a tanfolyam, állhatna több alkalomból is.
Sz. Zsuzsi

Mind a helyszín, Erika személye, tudása - tanítása nagyszerű volt, mostanában sokfajta, különböző tanfolyamon vettem részt, de ilyen színvonalas egyik sem volt :) Aminek a legjobban örültem az a Gyakorlatsorok menstruációs problémákra. Jó
szívvel ajánlottam ismerőseimnek is a tanfolyamot.
Vass Edit

Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert mindig is szerettem volna többet tudni a női test felépítéséről, hogyan tarthatjuk rendben testünket, mire kell figyelni nőként, illetve hogyan őrizhetjük meg a test fiatalos rugalmasságát. Nagyon elégedett vagyok a tanfolyammal és örültem a sok anyagnak. ♥ Jó volna ha lenne idő az ászanak többszöri ismétlésére, hogy jobban bevésődjön, bár ez is csak többszöri gyakorlás és akarat kérdése. A női testben lezajló folyamatokat ismerhettem meg elolvasva a könyvet, ami több dologra felnyitotta a szememet: táplálkozás fontossága, stressz kerülése, és a napi ciklikusság. Szerintem miden nőnek hasznos lehet egy ilyen tanfolyam, hogy megismerhesse a testét és egyben önmaga felé is nyithasson.

Bakó Anita

Hasznos, hatékony dolgok hangzottak el, sok mindenre rávilágított saját magammal, életemmel kapcsolatban. A dolgok lelki háttere nagyon sokat segített. Köszönöm a tanfolyamot, a lehetőséget, örülök, hogy itt lehettem.
D. Andrea

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: oktatóképzés