Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

200 órás Intenzív Vinyasa Flow Jógaoktató képzés 2021. aug.5-től

Ár:
280.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

200 órás Vinyasa Flow Jógaoktató képzés 

hivatalos felnőttképzés, Yoga Alliance 200 órás regisztrációval

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-18

Leírás és Paraméterek

 

200 órás Intenzív Vinyasa Flow Jógaoktató képzés (Fascia alapokkal) nemzetközi diplomával 

200 órás vinyasa flow jóga oktató képzés

A képzés díja:

1./Korai regisztrációs ár: júl.15-ig befizetve a teljes összeget: 260.000 ft

2./Középidős jelentkezés: júl. 25-ig befizetve a teljes összeget 270.000 ft

3./Késői regisztráció: aug.4-ig befizetve a teljes összeget: 280.000 ft

A jelentkezést követően 1-2 munkanapon belül kérjük a befizetést, ezzel válik érvényessé a regisztráció. Időpont egyeztetéssel a készpénzes befizetés is megoldható Óbudai webshopunkban.

·       Csak online résztvevő esetén (jelentkezéskor tudod eldönteni, hogy online vagy személyesen szeretnél részt venni a kontakt napokon). Online részvétel esetén a mindenkori aktuális tanfolyami árakból 40.000 ft online kedvezményt biztosítunk. Ebben az esetben a jegyzetet csak online, pdf formában adjuk át. használd a kuponkódot a kosárban: ONLINE555 

A képzés vezetője: 

Németh Katalin - Vinyasa Flow és Gerincterápiás Jógaoktató (E-RYT-200, YACEP), okleveles pránajáma oktató

Vendégtanárok: 

Nagy Erika Dalma – Hatha jóga és filozófia 

Szilágyi Enikő – Fascia a mozgásban
 

A képzés indulása: 2021.aug.5.

A képzés napjai:  2021. aug. 5-8, 12-15, 26-29, szept. 9-12. Minden nap 9-17 óra között

A képzés személyes részvétellel indul (védettségi igazolvány nem feltétel, de jó ha van). Szükség szerint 1-2 napot lehet zoom-on is követni. A szervező fenntartja a jogot, ha a covid helyzet úgy kívánná, a dátumokat átütemezze. 

✅ RYS-200 órás JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS az amerikai Yoga Alliance által akkreditált, nemzetközileg elismert diplomával

✅ Komplex képzésünk keretében elsajátíthatod a dinamikus Vinyasa Flow típusú jógaoktatáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyagot modern anatómiai és fasciális szemlélettel.

✅ A tanfolyamon olyan széleskörű (elméleti, gyakorlati és oktatás módszertani) tudást szerzel, mellyel a képzés sikeres elvégzése után képessé válsz népszerű Vinyasa Flow típusú jógaórákat biztonságosan tartani. Emellett ezen a képzésen megismered a jóga eszköztárát, amellyel segíteni tudsz a hozzád fordulóknak helytelen tartásuk és az ebből adódó mozgásszervi problémák kezelésében, valamint lelki, érzelmi tudatosságuk növelésében.

Ez a képzés Neked szól:

 • ha jógagyakorló vagy és elmélyítenéd a tudásod a a Vinyasa Flow jógastílus terén,
 • ha szeretnél jógaoktatóvá válni és minél több embert megismertetni a jóga jótékony erejével,
 • ha már jógaoktató vagy és szeretnél új eszközöket és inspirációt kapni ahhoz, hogy minden egyes órádban legyen kihívás, hogy folyamatosan fenn tud tartani az érdeklődést e tudomány iránt
 • ha saját gyakorlásodban szeretnél fejlődni és életedet a jóga elveivel összhangban élni 

Fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamot egy önismereti útként éld meg, ami által Neked is kedvezően változik életminőséged és ezáltal jótékonyan tudod befolyásolni a körülötted lévők és tanítványaid életminőségét.

     A képzés témái:

 • A jóga története, jógafilozófia, jóga etika, jóga a hétköznapi életben
 • A jógagyakorlatok (ászanák) intenzív gyakorlása, elemzése
 • Jógaanatómia, fascia, jóga terápia, gerinc védelem és fiziológia
 • Jóga és ájurvéda szerinti táplálkozás és életmód 
 • Oktatásmódszertan, igazítás, a jógatanítás művészete
 • Flow-sorozatok gyakorlása, óratervek készítése, pontos és jó instrukciók fontossága, verbális és non-verbális kommunikáció a jógaoktatásban
 • Finom energetikai rendszerek a jógában (nádik, csakrák, kundalini, prána)
 • Energiazárak alkalmazása (bandhák), ízületvédelem
 • Légzés- és pránajáma technikák alkalmazása
 • Relaxációs és meditációs technikák (pratjahára, dhjána)
 • Hasznos tanácsokat adunk ahhoz, hogy hogyan válj sikeres jógaoktatóvá. A résztvevők létszáma:
min. 10 - max 18 fő

    
 


Mit nyújt számodra ez a képzés?

 • A tanfolyam végére képessé válsz önállóan megtervezni és megtartani különböző témájú és fókuszú 90 perces jógaórákat Vinyasa Flow stílusban.
 • Jógaoktatói tanfolyamunk végén tett sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után kapott, a Yoga Alliance védjegyével ellátott jógaoktatói okleveled nemzetközi szinten elfogadott, diplomád birtokában bárhol a világon oktathatsz jógát.
 • A tanfolyam kiemelten gyakorlatorientált, így lehetőséged lesz a saját oktatási stílusodra rátalálni, hiszen ezen a képzésen tradicionális jóga alapokra helyezve tanítjuk a fasciális anatómiai szemléletű, népszerű Vinyasa Flow jógastílust.

Egyéb információk:

·       A sikeres vizsga feltétele 20 db 90 perces vezetett jógagyakorláson való részvétel a tanfolyamon kívül saját költségen (hospitálás), jelentkezéskor már elkezdheted az óralátogatást.

Vélemények az oktatóról / a tanfolyamról:

„A tanfolyam megkezdése előtt ide Katához jártam jógázni, és olyan tapasztalatokra tettem szert, amik egyértelművé tették számomra azt, hogy ha egyszer belevágok, akkor azt csak itt fogom tenni. Hitelesség - alázat - felkészültség - szeretet. Ezt itt mind megtaláltam. Azon az úton vitt tovább, amit három éve elkezdtem. Ezen kívül nagyon jó volt önismereti szempontból is. Szélesebb körű lett a tudásom és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, úgy a jógáról, ahogy önmagamról is. Türelmesebb, magabiztosabb lettem." (Lovassy Alexandra)

" Azért kezdtem el a tanfolyamot, mert Többet és másképpen szerettem volna gyakorolni annál, hogy rendszeresen eljárok órákra. Többet szerettem volna tudni a jógáról általában. Szerettem volna megérteni, az órák felépítésének miértjeit. Ez mind megvalósult. Számos olyan témát és forrást (internetes, könyv stb.) kaptam, ami által csak rajtam múlik, hogy milyen intenzitással és milyen mélységig foglalkozom a témával a továbbiakban. " (Pálinkás-Tóth Judit)

" A kiírás alapján nagyon szimpatikusnak és sokrétűnek találtam a tanfolyam tartalmát és felépítését. Kata és Erika szakértelme és mindkettejük szimpatikus és nagyon pozitív személyisége, a stúdió közelsége, a stúdió szuperjó energetikája (számomra nagyon sokat jelentett, hogy már korábbról ismertem a közeget). Elégedett voltam a tanfolyam programjával, nagyon jól és pontosan tartottuk az ütemtervet, mindezt úgy, hogy Kata és Erika visszajelzéseink, esetleges kívánságaink alapján a tanfolyam alatt is rugalmasan alakította a menetrendet. A tanfolyam kezdetekor a következő céljaim voltak: Egészségmegőrzés, szülés utáni regeneráció, a pajzsmirigyem támogatása, elmélyülés a jóga filozófiájában és az ászanák világában és egy kellemes félév egy szuper kis társasággal. Ezek mind teljesültek... sőt! " (Nagy Kata)

" A YA diplomáját adta, a tanárok hitelessége megkérdőjelezhetetlen volt, a díja kifizethető volt és ugyan intenzív volt, de viszonylag rövid ideig tartott, valamint nekem jól esett, hogy nem volt kötelező tábor, mert én nem vagyok egy táborozó típus. A nemzetközi oklevél alapfeltétel volt, mert lehet, hogy valamikor kiköltözünk a gyerekeink után külföldre; A tanárok felkészültsége és hitelessége megkérdőjelezhetetlen; Amikor jelentkeztem, nem tudtam, hogy alkalmas leszek-e a tanításra, de úgy gondoltam, hogy a rendszerezés és az önfejlesztés nem árthat. Most úgy gondolom, hogy szívesen és lelkesedéssel tanítok és a gyakorlóim is szeretik az órákat..." (Wyberál Ágnes) 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!