Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

A csakrák - letölthető online meditációs tanfolyam -

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek (már csak): 94 db

A Csakrák - avagy Haladó metta (szerető együttérzés) gyakorlatok a csakrák mentén

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

A vásárlást követően 2-3 munkanapon belül küldjük a letöltéshez szükséges linket és visszaigazoló dokumentumot!

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

KURZUSLEIRÁS:

Testünk energetikailag az életünk lenyomata. Ahogyan a csakraközpontok működnek, úgy jelennek meg az életünk támogató vagy nehezítő helyzetei. A metta gyakorlatok ezeket az energetikai egyenetlenségeket oldják és harmonizálják össze az életünk különböző területeit. Fejlődés jön létre a csakrákkal való meditációkon keresztül. A gyakorlatokat pozitív betöltések, érzelmi és gondolati minták teszik teljessé és még hatékonyabbá.

Vipassana meditációs tanfolyam- haladó – Tóth Andrea Beáta  - Letölthető tanfolyam mp3 hanganyag formájában

Haladó – 8. rész - A Csakrák - avagy Haladó metta (szerető együttérzés) gyakorlatok a csakrák mentén

Tematika:

  1. Csakrák működése. Az egész test mint egy energetikai rendszer. A csakrák érzékelése a testben. Mi az együtt érző tudat, és hogyan képes transzformálni az érzelem testet. Betöltések.
  2. Gyökércsakra. Önmagammal és a létezésemmel kapcsolatos érzések. Létfenntartásunk alapja. Ősi félelmeink területe. A létfenntartással összefüggő bűnök és bűntudatérzés területe. Álló meditáció saját létjogosultságunk és anyagi biztonságunk kialakításán. Betöltések.
  3. Szexcsakra. Az élet örömteliségének felismerése. A veszélyes életen túl az örömteli érzékszervi észlelés vár. Metta gyakorlat a vágyak felélesztésén és a párkapcsolaton. Betöltések.
  4. Köldökcsakra. Életcélok, és elérésük területe. Szándék és teremtőerő. Karrier és önmagunk menedzselése. Saját határok kialakítása és megvédése is ezen a területen keresztül történik. Mit jelent az énerő? Metta gyakorlat a személyes határok megtartására. Betöltések.
  5. Szívcsakra. Kilépni az önmagunk által teremtett félelmi működésből. Kapcsolódás a szeretethez és a többi személyhez. Saját korlátok elengedése. Magányosságérzés, elszigeteltség érzés, kirekesztettség érzés elengedése. Metta gyakorlat: Megbocsájtás a leválasztottság érzésért. Betöltések.
  6. Torokcsakra. Küldetés és szolgálat. Kommunikáció és igazság. A beszéd tisztasága és a kimondott szó hatása. Félelmek az érzelmek kimondásával kapcsolatban. Metta gyakorlat a konfliktusokkal való szembenézésért. Betöltések.
  7. Harmadik szem csakra. Szellemi önállóság elérése. Tiszta érzékelés elérése. Metta gyakorlat a felelősségvállalással. Betöltések.
  8. Koronacsakra. A Teljességgel való kapcsolat. Áldás az életünkben. Biztonság a változásban is. Metta gyakorlat a biztonság eléréséért. Betöltések.
  9. A csakrák harmonizációja a szívcsakrán keresztül. Alul vagy túlműködés a különböző területeken. Honnan tudhatom, hogy nem vagyok harmóniában? Metta gyakorlat mindazokkal, akik zavarnak az életemben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!