Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2022. 11. 19. 19:09:00
Mi a jóga?

A jóga egy önismereti út, mely segít önmagad mélyebb felfedezésében. Kezdetben főleg a test megerősítésével foglalkozunk, illetve a stresszoldással, relaxációval, légzőgyakorlatokkal. A foglalkozásaink 1,5 órásak.

A jógához nem kell semmi extra hajlékonyság. A merev izomzat fokozatosan lazul, rugalmasabbá válik. Ennek ideje természetesen emberenként változó.

2021. 04. 01. 23:35:23 Dévényi Nóra
Napi pozitív gondolatok

Figyeld meg magadat, milyen gondolatokat töltesz magadba egész nap, milyen információkat engedsz be a fejedbe.

Tévé, hírek, facebook, mind-mind átprogramoznak.

A pozitív gondolatok jó dolgokat vonzanak az életedbe, a negatív gondolatok pedig rosszakat hozhatnak.

 

2021. 03. 04. 15:28:35 Brecz Vera
A gyermekjóga hatásai

Azok a felnőttek, akik gyerekekkel is foglalkoznak tudják, hogy milyen más, eltérő egy gyerekek számára tartott foglalkozás, mint egy felnőttek számára tartott óra. A tudásátadás módszertana, a nyelvezet, a didaktika mind figyelembe kell hogy vegye a gyermekek életkori sajátosságait és a bennük zajló lelki folyamatokat. Egy jó szülő, pedagógus, vagy jógaoktató „beszéli ezt a nyelvet”, így a gyerekek nyitottan, bizalommal fogadnak minden új, számukra hasznos információt. 6 éves korukig a lehető legszenzitívebb időszakban vannak, ezért nagyon fontos, hogy mivel találkoznak ezen időszak alatt.