Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Intenzív Gyermekjóga oktatóképzés 2021.okt. 21-nov.21.

Ár:
170.000 Ft
153.000 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama:
2021. 06. 10. - 2021. 09. 30.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Asram Jóga - Intenzív Gyermekjóga oktatói tanfolyam 2021. okt.21-nov.21

Az amerikai Yoga Alliance által regisztrált nemzetközi papírt adó képzés. 

Hivatalos felnőttképzés: Magyarországi felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/000701

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-09-06

Leírás és Paraméterek

gyermekjóga oktatóképzés

Asram Jóga - Intenzív Gyermekjóga oktatói tanfolyam 2021. okt.21-nov.21.

- KOMPLEX SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS GYEREKJÓGÁVAL - 

 

 

Az amerikai Yoga Alliance által regisztrált, nemzetközi papírt adó képzés. 

Hivatalos felnőttképzés: Magyarországi felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/000701

 

A tanfolyamot vezeti: Brecz Vera, óvodapedagógus, gyermekjóga oktató, astanga jóga oktató, gerincjóga oktató, kismama és babás jóga oktató, life coach

Október-novemberi képzés (2 hétköznap és 3 hétvége): 
2021. okt.21-24, 30-31, nov.20-21. M
inden nap 9-17h között.

Tanfolyamunk személyes részvétellel indul, hacsak nem lesz más covid szabályozás. Max 1-2 napot zoom-on is lehet csatlakozni. A szervező fenntartja a jogot a képzés eltolására, ha a covid helyzet miatt nem lehetne felnőttképzést se tartani.

Ára:

1. korai kedvezményes ár 2021. szept.30-ig befizetve a teljes összeget: 153.000 ft,

2. középidős jelentkezés 160.000 ft,  okt.1-10. között befizetve a teljes árat

3. késői jelentkezési díj: 170.000 ft okt.11-20. között befizetve a teljes árat
 

 

 „A jóga minden egyes emberre olyan hatással van, hogy elősegíti annak fejlődését, fizikai, mentális, érzelmi és spirituális jobblétét. A jóga az egész emberiségre üdvös hatású, ezért is nevezik szárvabhaumának = egyetemes kultúrának:” B.K.S. IYENGAR

 

MIÉRT JÓ A GYEREKJÓGA?

A gyerekjógában megfelelően ötvöződik a fizikum és a psziché „karbantartása”, melynek hatására a szomatikus betegségek előfordulásának esélye a minimálisra csökkenhet, és egy életre megalapozhatja a gyerekekben a testmozgáshoz/jógához való ragaszkodást. A fejlesztő hatású mozgásos gyakorlatok alkalmazásával harmonikusan fejlődik a mozgáskordináció, az izomtónus, az egyensúlyérzék, az állóképesség, a testtudat és az idegrendszer, javul a koncentráció, a figyelem és a relaxációra való készség. A jóga mozgásanyagának, a megfelelő légzéstechnikának, illetve az önismereti és érzelmi intelligencia alakulásának elősegítésével és tudatos használatával hozzájárulhatunk a gyermekek harmonikus személyiségfejlődéséhez.

 

A KÉPZÉSRŐL:

A Komplex Személyiségfejlesztés Gyerekjógával oktatóképzés célja, hogy a gyerekjóga módszertanát komplexen, pszichológiai, gyermekfejlődéslélektani és mozgásfejlődési ismeretekkel kiegészítve ismertesse meg a leendő oktatóval. A képzés során elsajátított mozgás- és ismeretanyag által a gyerekjóga oktató képessé váljon gyermekek számára izgalmas, mozgalmas, szakmailag megalapozott, tudatosan felépített jóga órák tartására több korosztály számára is (ovis, sulis, tini).

 

AZ OKTATÓKÉPZÉS MOZGÁSOS GYAKORLATANYAGA:

 • Bemelegítő/Járás gyakorlatok
 • Helyváltoztató mozgások
 • Testtartást javító gyakorlatok
 • Lúdtalp prevenciós gyakorlatok
 • Erősítő gyakorlatok
 • Hajlékonyságot elősegítő gyakorlatok
 • Csavarások
 • Koncentrációt/egyensúlyérzéket fejlesztő gyakorlatok
 • Fordított testhelyzetű gyakorlatok
 • Légző/feszültségoldó gyakorlatok
 • Páros gyakorlatok
 • Relaxációs testtartások
 • Lateralitást elősegítő gyakorlatok
 • Egyéb mozgásfejlesztő módszerek 

 

ÍZELÍTŐ AZ OKTATÓKÉPZÉS TEMATIKÁJÁBÓL:

A jóga · A gyerekjóga céljai, feladatai · Gyermekek életkori sajátosságai/gyermeklélektan  ·  Anatómia/gyermek anatómiai ismeretek ·  A mozgásfejlődés ·  Ovi jóga ·  Suli jóga  ·  Tini jóga ·   Ászanák  · Sorozatok a gyerekjógában ·  Páros gyakorlatok ·  Kiegészítő mozgásfejlesztő modulok a gyerekjógában · Légzés és stresszoldás a gyerekjógában · Érzelmi intelligencia · Relaxáció a gyerekjógában · Egészséges életmódra nevelés · Koncentráció · Holisztikus módszerek alkalmazása a gyerekjógában · Eszközök, játékok a gyerekjógában ·  Oktatásmódszertan  ·  Az oktató személye ·  Önismeret ·  Rajzírás ·  Workshopok, táborok · Hogyan induljak el, mint gyerekjóga oktató? ·

 

VIZSGA:

Elméleti és gyakorlati részből is áll.

 

Amit a KÉPZÉSEN RÉSZTVEVŐK számára biztosítunk:

Nemzetközi gyerekjóga oktatói tanúsítványt / Magyar felnőttképzési tanusítványt / Összeállított jegyzetet / Kidolgozott óravázlatokat, didaktikai terv ajánlót / Workshop ötleteket / Tábori tematikát / Jóga videókat / Marketing ötleteket, vállalkozói tanácsokat 

 

A JELENTKEZÉS FELTÉTELE:

Min. 1 éves jóga gyakorlói tapasztalat

 

Vidékieknek az oktatási napokon a jógaközpontban kedvezményes szállás biztosított, jógamatracon (2000 Ft/éj). Kérlek, jelezd az oktatónak aznap, ha ott aludnál.

 

OKTATÓNK: Brecz Vera

óvodapedagógus, gyermekjóga oktató, astanga jóga oktató, gerincjóga oktató, kismama és babás jóga oktató, life coach

A jógával egészen kis gyermekként ismerkedtem meg, fordított módon először a meditációval és a mantrákkal édesapám révén, aztán később felnőttként az ászanákkal. Szinkronúszó válogatottságom után megmaradt a mozgás és a gyerekek szeretete. 19 éves koromban először edzőként foglalkoztam gyerekekkel, aztán koreográfusként vízben és szárazföldön egyaránt, majd később megismerkedtem a jóga testgyakorlati rendszerével, ami azóta is életem része.

2009 óta oktatatok jógát felnőtteknek és gyerekeknek, 2013 óta pedig astangát gyakorlok, melyhez az utóbbi időben a budokon jóga is csatlakozott.

Óvodapedagógusként diplomáztam, - szakdolgozatom témája a Gyerekjóga volt - majd később Life Coach, illetve tréneri képesítést is szereztem. Tanulmányaimat művészeti, és egyéb holisztikus szemléletű végzettségekkel is kiegészítettem pályám során. Tanítottam jógastúdiókban, óvodákban, de főként önálló oktatóként tevékenykedtem a kezdetek óta.

Több éve tartok iskolai jóga órákat heti rendszerességgel, a testnevelést kiegészítve egész osztályoknak, és szervezek különböző korosztályú gyerekeknek jóga és művészeti táborokat nyaranta.

 

2016 óta rendszeresen tartok gyerekjóga workshopokat, melyeken a jógán és mozgásfejlesztésen kívül önismereti eszközöket és különböző művészetterápiás elemeket is használok a gyerekek kiegyensúlyozott személyiségfejlődésének érdekében. Az évek során szerzett tudásomat szintetizáltam, és ötvöztem módszertanomban a jógában és az alkotásban is egyaránt megtalálható flow élményt.   Több, mint 400 tanított gyerek és két saját gyermekem édesanyjaként szerzett tapasztalataimat összegeztem a KOMPLEX SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ GYEREKJÓGA OKTATÓKÉPZÉS anyagának megalkotásában, hogy elősegíthessük a felnövő generáció tudatos, egészséges és boldog felnőtté válását.

 

Jóga oktatói végzettségeim:

Gyerekjóga oktató (2009)

Gerincjóga oktató (2011)

Kismama jóga oktató (2012)

Babás-jóga oktató (2012)

Vinyasza Flow továbbképzés (2012)

RYT200 Asthanga oktató (2018)

 

Egyéb:

Reiki mester (2006)

Lovas mozgásterápia (2008)

DONA Dúla képzés (2013)

Pedagógus kompetenciák az óvodapedagógia munka gyakorlatában (2015/továbbképzés)

Alapkészségek fejlődésének támogatása (2015/továbbképzés)

A tanulás: élmény-konstruktív pedagógia (2016/továbbképzés)

Life coach (2015)

Tréner (2015)

Mediátor (2015)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók