Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Jóganevetés vezető képzés - máj.20-21. - Laughter Yoga

Ár:
38.000 Ft
Férőhelyek (már csak): 17 fő

A nemzetközi Laughter Yoga tematikájával, magyarul

2 nap, 9-17h

 

Hány fő?

Leírás és Paraméterek

Szeretnél rávezetni másokat is, hogy hogyan nevessetek sokkal többet?

A feltétel nélküli jóganevetés oldja a stresszt, jókedvre derít, kiváló csapatépítő módszer, népes csoportban nagyszerű közösségi élmény! A jóganevetést gyakorló, a világ számos országában működő helyi Hahotaklub (Laughter Club) sejtek nemzetközi hálózatot alkotnak.

A nevetés-vezetői hétvégét elvégezheti bárki, semmilyen előképzettség nem kell hozzá, de trénereknek, sport- vagy jógaoktatóknak is kiváló módszer technikáik színesítésére.

Vezetik: 
Domján Ferenc nemzetközi kacagáskarnagy

Közreműködik: Biczók Benjámin jóganevetés vezető

 

A jóganevetés előnyeiről:

 • a jóganevetés jobbára jobb-agyféltekés tevékenység – szemben a kognitív humor által kiváltott bal-agyféltekés működés túlsúlyával
 • a nevetés révén szerzett öröm kifogyhatatlan motiváció
 • az ok nélküli nevetés az esetleg hiányos humorérzéket is képes fejleszteni…
 • az endorfin legális, ártalmas mellékhatásoktól mentes kábítószer és ingyenes orvosság – a megjátszott hahota is előbb-utóbb természetes kacagássá válik

 

A tematikából:

 • A jóganevetés rövid története, alapelvek, a Hahotaklub-hálózat ismertetése
 • Bemelegítésként hangulat-alapozó hahota-óra
 • Miként zajlik a hahota-foglalkozás? Gyakorlatok elemzése, bemelegítés, légzés, taps, elhelyezkedés, testtartás. A jóganevetés elmélete, a jó hahota-helyszín kritériumai
 • Vidám társasjátékok
 • Gyakorló feladatok végzése, gyakorlati tanácsok, további tudnivalók (a nevetős életmód előnyei, összekapcsolás másféle tevékenységgel, javaslatok, tapasztalatok, visszajelzések, hozzászólások, kérdések, feleletek, közös konzultáció)
 • Hahota-meditáció, halandzsa-hahota
 • Kutatások, vizsgálatok, eredmények
 • Jóga-nevetés gyermekekkel, idősekkel, hátránnyal élők csoportjaival, illetve egyéb módon sajátos, speciális közösségek tagjaival
 • Mosoly és nevetés, mint a kommunikáció kivételesen kizárólagos eszközei

Időtartam: 2 nap, 9-17h között

A kétnapos tréning részvételi díja: 38.000 Ft

Koránkelő kedvezmény: 34000 ft ápr.25-ig, 36.000 ft máj.6-ig

Az ár tartalmazza a tankönyvet és tanúsítványt is, és az Áfát is.

Jelentkezést követő 1 napon belül a teljes részvételi díj befizetés szükséges, csak így tudjuk tartani a helyedet.

A hétvégéről hahotaklub-vezetésre jogosító oklevelet állítunk ki.

Fizetési módok: Átutalás, bankkártya, Szép kártyák.

 

Helyszín: Budapest belvásosában, az Arany János utca-Október 6. utca kereszteződésénél.

 

Lemondási feltételek:

Lemondási feltételek

Az esetleges visszatérítések átfutási ideje kb. 2 hét. Az alábbiakban naptári napok szerepelnek. A lemondást minden esetben csak írásban lehet megtenni: az iroda@jogakozpont.hu címen. Minden lemondást visszaigazolunk email-ben.

1.     Ha a tanfolyamkezdés előtt több, mint 60 nappal történik a lemondás, a befizetett összegből 10% adminisztrációs díj kerül levonásra, a fennmaradó összeg visszajár.

2.     Ha a tanfolyamkezdés előtt 40-59 nappal történik a lemondás, a befizetett összegből 30% adminisztrációs díj kerül levonásra, a fennmaradó összeg visszajár.

3.     Ha a tanfolyamkezdés előtt 30-39 nappal történik a lemondás, a befizetett összegből 40% adminisztrációs díj kerül levonásra, a fennmaradó összeg visszajár.

4.     Ha a tanfolyamkezdés előtt 29-15 napon belül történik a lemondás, a befizetett összegből 50% adminisztrációs díj kerül levonásra, a fennmaradó összeg visszajár.

5.     Ha a tanfolyamkezdés előtt 0-14 napon belül történik a lemondás, nem áll módunkban a befizetett összeget visszatéríteni.

6.     Ha a tanfolyam megkezdése után a résztvevő félbehagyja a tanfolyamot, vagy nem jelenik meg a kezdéskor, a befizetett tandíj nem jár vissza, annak teljes összege a képzés szervezőjét illeti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: képzés