Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Női jóga oktatóképzés

női jóga oktatóképzés - asram jógastúdió

Hatékony, tömény, gyakorlatias tanfolyam minden korosztály számára.

Ajánljuk jóga tanároknak továbbképzésként, vagy ha még nem vagy tanár, de szeretnél magadnak és másoknak segítséget nyújtani a jóga és az ájurvéda eszköztárával a női léttel kapcsolatos problémákra. Továbbá ajánljuk minden olyan érdeklődőnek, aki a jógát és a természetes módszereket választja egészségének megőrzésére, vagy női problémáinak kezelésére.

Képzés:
7 nap (naponta 9.00-17.00) + 1 nap vizsganap (összesen 64 óra)
12 óra hospitálás (18 óra)
30 óra egyéni tanulás + internet

Az oktatóról: Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva. Módszereit az elmúlt években magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin, tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

Rendezés:
Nézet: