Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Magzati kapcsolat kiépítése – várandós kismamáknak 6 alk. tanf. okt 6-tol

Ár:
20.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 29 db

Magzati kapcsolat kiépítése – várandós kismamáknak  6 alk. online tanf. okt 6-tol 

A tanfolyam személyes részvétellel is indul!

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Megjelenés:
Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Magzati kapcsolat kiépítése – várandós kismamák számára

 6 alkalmas online tanfolyam 

 

Időpont: 2020. október 6-tól november 10-ig, keddenként 16.00-17.00

Oktató: Tóth Andrea Beáta 

A tanfolyam ára: 18.000 Ft szeptember 27-ig (korai kedvezményes ár)  

                            szeptember 28-tól 19.900 Ft

(A tanfolyam offline és online formában is indul.)

A tanfolyam online,valós idejű,interaktív,a zoom alkalmazás használatával. A tanfolyamról nem készül felvétel.

A jelentkezést követően kérjük 3 napon belül a részvételi díj befizetését, mert ezáltal válik teljessé a regisztráció!

Kedves Várandós Kismama!

Köszönjük, hogy elméleti és gyakorlati programunkat választottad a magzati kapcsolat kiépítésére. A várandósság alatt olyan élményben lesz részed, ami csak nagyon ritkán adatik meg egy nő életében. A testében fejlődő magzat érzéseit a saját érzéseidtől és esetleges félelmeitől elkülönítve képes leszel megfigyelni.

”Az általam leírt elméleti tapasztalatok saját három gyermekemmel átélt várandósságaim és azon a sok száz kismamával kapcsolatos élményeimen alapulnak, akik részt vettek 2007 óta szervezett születés-tréningeimen és magzati kapcsolat csoportjaimon és egyéni konzultációkon. Meditációs gyakorlatokat az elmúlt 20 évben sok kismamával gyakoroltam egyénileg és csoportban és a leghasznosabbakat válogattam ki ebbe a tanfolyamba.” (Tóth Andrea Beáta) 

A magzati kapcsolat hatásai:

 • Az anya számára fontos a babájával való kötődés kialakítására. A baba jelzései megnyugtatóan hatnak és biztonságérzetet adnak azoknak a kismamáknak, akik aggódnak a babájuk hogyléte iránt.
 • A babák számára fontos élmény, hogy az anya és az apa figyel rá, fontos, és pont őrá várnak a szülők.  
 • A baba üzeneteket küld az anyának a kényelmetlen vagy kellemes érzéseiről, így az anya már a szülés előtt felismeri a babája igényeit, érzéseit. Így a szülés után már könnyebben összehangolódnak a külvilágban való együttlétek alkalmával.
 • A magzat sajátos temperamentummal és hozzáállással kapcsolódik a külvilág ingereihez, ami gyakran eltér az anya viselkedési szokásaitól. Lehet, hogy a magzat sokkal gyorsabb, vagy lassabb, aktívabb, vagy megfontoltabb, mint az anya. Lehet érzékenyebb vagy kiegyensúlyozottabb, mint a szülők, így ez már a szülés előtt kiderül és a szülők fel tudnak készülni a baba valódi személyiségére és nem az általuk feltételezett vagy kivetített babára reagálnak, esetleg olyan elvárásokkal, aminek a baba nem tud megfelelni. 
 • A magzati kommunikáció ösztönzően hat a magzat fejlődésére, fizikai és agyi aktivitásra sarkallja a magzatot. 
 • A kommunikáció előkészíti a vajúdás és a szülés folyamatában való együttműködést az anya és babája között, ami mindkettőjük számára biztonságot nyújt és hatással van a későbbi anya – baba együttműködésre és érzelmi összhangra. 

Milyen változások történnek a gyakorlatok végzése során?

Milyen előnyöd származik az anyagból?

 

Kedves Kismama!

 • Amikor elkezded a szöveget olvasni és a gyakorlatokat végezni, még lehet, hogy telve vagy félelmekkel, bizonytalansággal a testi és lelki hogyléted miatt.
 • Saját magzati élményeid, vagy anyukád várandósságának érzései összekeveredhetnek, nem tudod, hogy a babád hogyan érzi magát a méhedben.
 • Bizonytalan vagy, hogy a tested képes lesz-e a baba igényeinek megfelelően változni és azt sem tudod, hogy milyenné válsz a várandósság végére. Nem érted, hogy a hormonok hogyan változtatják meg a viselkedésed, miért vagy állandóan álmos, miért felejtesz el mindent és miért sírod el magad minden apróságon. 
 • Ahogy napi szinten gyakorolod a vizualizációkat és egyre közelebb kerülsz a saját testedhez, elfogadod a néha szélsőséges érzéseidet, úgy kerülsz közelebb a saját magzatod érzéseihez is.
 • Rájössz arra, hogy a képek segítenek abban, hogy a bizonytalan és furcsa érzelmek kontrollálhatókká váljanak. Megtapasztalod a saját biztonságérzetedet és ezt a biztonságot nyújtod a babádnak. Megtanulod, hogy bízz a tested üzeneteiben és közelebb kerülsz a saját öngyógyító képességedhez.
 • Kommunikálni tudsz a testrészeiddel és a méheddel, a méhed részeivel és a babáddal. Ettől még jobban mélyül a biztonságérzeted. 
 • A gyakorlatok segítenek, hogy a nehéz helyzetekben is megéld az erődet, amelyre szükséged lesz a vajúdás és a szülés alatt is. Belső intuíciód fejlődik és a gondolatok helyett a megérzéseidet élesíted a gyakorlatok során. Ez a képességed a szülés után is sokat segít, a babával való összehangolódásban. 
 • Képessé válsz venni a baba üzeneteit és te is üzenni a magzatnak. 
 • Kívánom, hogy élvezd a gyakorlatok közbeni ellazulásokat! 
 • Csodás élmények várnak a magzati kapcsolat gyakorlatai közben! 
 • Tudásodat bátran add át a társadnak, a magzat apukájának is!

Az oktatóról: 

Tóth Andrea Beáta vagyok. Három gyermek édesanyja.

Habár buddhista szerzetesnőnek szerettem volna beállni egy kolostorba, első gyermekem fogantatása 2000-ben, megváltoztatta az életem.

Minden, amit magamról addig tudtam a várandósság és a szülés élményeim miatt más megvilágításba került. Sokat meditáltam a kolostorban a testi és tudati fájdalmakkal, így ezeket a tapasztalataimat a saját és mások felkészítésénél is tudom alkalmazni.

2003 óta részt vettem a Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért  (TAVAM) mozgalomban és kétszer is alapító elnöke voltam a szervezetnek. Spirituális külföldi bábákkal két ízben is szerveztünk Bábakonferenciát, ahol személyesen együttdolgozhattam Elizabeth Davis, Debra Paskali-Bonaro, Ina May Gaskin bábákkal, akik csodás mélységeit mutatták meg a várandósság és a születés misztériumainak. Aktív tagja voltam a Születés Heték szervezésének és a nyitott kórházi programok kialakításának.

Közben átéltem olyan veszteségeket (két vetélés, két méhen kívüli terhesség), amelyek segítenek abban, hogy másoknál is segíteni tudjak a veszteségek feldolgozásában.

Ugyancsak ezen események feldolgozásával lehetőségem volt még két gyermeket világra hozni. Mindhárom gyermekem vízben, háborítatlanul született.

2007 óta tartok Újjászületés-tréningeket, amelyeken várandósok is részt vesznek, illetve olyan személyek, akik fogantatási nehézségekkel küszködnek. A babák az anyukájuk pocakjában átélik az élményt és ezzel az átéléssel különlegesen könnyen és tudatosan képesek megszületni.

Több száz várandós anyukának tartottam az évek alatt magzati kapcsolat csoportot, akik a gyakorlatokat megtanulva mélyebb testtudatossággal és infomált döntésekkel voltak képesek szülni.

Azok a kismamák, akik traumatikus szülések után kerültek hozzám egyéni terápiába, csodás szülésélménnyel gazdagodtak a második, harmadik alkalommal. Sokan keresnek azért, hogy elkerüljék a császármetszést.

Az utóbbi években transzperszonális és kvantum pszichológiai terápiákat tartok, amelyek nagy hatékonysággal oldják a várandósság félelmeit, a szüléssel kapcsolatos aggodalmakat, a fájdalommal kapcsolatos ellenállást.

Jónéhány cikkem segítséget jelent a várandós anyukáknak és a szakembereknek a felkészülésben. Évek óta képzője vagyok az Asram Jógaközpont kismama és babásjóga oktatói képzésének.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!