Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Magzati kapcsolat kismamáknak - előre felvett tanfolyam

Ár:
20.000 Ft
9.900 Ft
Kedvezmény: 51%
Az akció időtartama:
2021. 04. 11. -
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek (már csak): 100 db

Tóth Andrea Beáta - Letölthető online tanfolyam mp3 hanganyag formájában

Magzati kapcsolat tematika: Elmélet és gyakorlat.

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Tóth Andrea Beáta - Letölthető online tanfolyam mp3 hanganyag formájában

A vásárlást követően 2-3 munkanapon belül küldjük a letöltéshez szükséges linket és visszaigazoló dokumentumot!

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Magzati kapcsolat tematika: Elmélet és gyakorlat.

Magzati kapcsolat kiépítése – várandós kismamák számára - 6 alkalmas tanfolyam 

TEMATIKA:

1. Biztonság és védettség érzésének kialakítása az anyaméhben lévő baba és az anya számára.

Hogyan éreztessem a pici (1-3 hónapos babámmal, hogy biztonságban van és a legjobb helyen?Hogyan engedjem el a félelmeimet, hogy a babám nem marad a méhemben és elhagy? Egységélmény az Univerzummal.

Meditációs gyakorlat: Gömb meditáció

2. Figyelem és testérzetek. Mi az ellazult állapot és hogyan tudom a figyelmemet  a testemre és a babámra irányítani? Kapcsolódás a testem üzeneteihez és a baba jelenlétéhez. Bölcsesség és védelem a félelmekkel szemben.

Meditációs gyakorlat: Testérzetek megfigyelése, izmok, légzés, szívdobogás figyelés. Biztonságos hely.

3. Belső gyógyító erővel való kapcsolat. Hogyan tudom mozgósítani és megélni a belső gyógyító erőmmel a legerőteljesebb kapcsolódást annak érdekében, hogy a saját testi működéseimben való biztonság növekedjen? Megértés a saját erővel kapcsolatban.

Meditációs gyakorlat: Gyógyforrás

4. Saját élmény az anyaméhben. Félelmek és megbántottság érzés, veszteségérzés oldása. Könyörületesség érzés megtapasztalása.

Meditációs gyakorlat: Barlang

5. Baba az anyaméhben. Saját méhünk feltérképezése, méhlepény, köldökzsinór, és a magzat támogatása, érzéseik megtapasztalása. Erő érzés átadása a baba számára.

Meditációs gyakorlat: Saját szerveinkkel való kapcsolódás, a testrészek támogatása. Baba megfigyelése a méhben.

6. Magzattal való sejtszintű kommunikáció. Üzenetek közvetítése a babának és az üzeneteinek felismerése. Szépség és önzetlen szeretet megélése a kapcsolódásban.

Meditációs gyakorlat: Méhbe lépés a belső látásunk segítségével. Kapcsolódás a baba érzéseihez. Kommunikáció a gondolatokon keresztül.

Kedves Várandós Kismama!

Köszönjük, hogy elméleti és gyakorlati programunkat választottad a magzati kapcsolat kiépítésére. A várandósság alatt olyan élményben lesz részed, ami csak nagyon ritkán adatik meg egy nő életében. A testében fejlődő magzat érzéseit a saját érzéseidtől és esetleges félelmeitől elkülönítve képes leszel megfigyelni.

”Az általam leírt elméleti tapasztalatok saját három gyermekemmel átélt várandósságaim és azon a sok száz kismamával kapcsolatos élményeimen alapulnak, akik részt vettek 2007 óta szervezett születés-tréningeimen és magzati kapcsolat csoportjaimon és egyéni konzultációkon. Meditációs gyakorlatokat az elmúlt 20 évben sok kismamával gyakoroltam egyénileg és csoportban és a leghasznosabbakat válogattam ki ebbe a tanfolyamba.” (Tóth Andrea Beáta) 

A magzati kapcsolat hatásai:                                                

 • Az anya számára fontos a babájával való kötődés kialakítására. A baba jelzései megnyugtatóan hatnak és biztonságérzetet adnak azoknak a kismamáknak, akik aggódnak a babájuk hogyléte iránt.
 • A babák számára fontos élmény, hogy az anya és az apa figyel rá, fontos, és pont őrá várnak a szülők.  
 • A baba üzeneteket küld az anyának a kényelmetlen vagy kellemes érzéseiről, így az anya már a szülés előtt felismeri a babája igényeit, érzéseit. Így a szülés után már könnyebben összehangolódnak a külvilágban való együttlétek alkalmával.
 • A magzat sajátos temperamentummal és hozzáállással kapcsolódik a külvilág ingereihez, ami gyakran eltér az anya viselkedési szokásaitól. Lehet, hogy a magzat sokkal gyorsabb, vagy lassabb, aktívabb, vagy megfontoltabb, mint az anya. Lehet érzékenyebb vagy kiegyensúlyozottabb, mint a szülők, így ez már a szülés előtt kiderül és a szülők fel tudnak készülni a baba valódi személyiségére és nem az általuk feltételezett vagy kivetített babára reagálnak, esetleg olyan elvárásokkal, aminek a baba nem tud megfelelni.  
 • A magzati kommunikáció ösztönzően hat a magzat fejlődésére, fizikai és agyi aktivitásra sarkallja a magzatot. 
 • A kommunikáció előkészíti a vajúdás és a szülés folyamatában való együttműködést az anya és babája között, ami mindkettőjük számára biztonságot nyújt és hatással van a későbbi anya – baba együttműködésre és érzelmi összhangra. 

 

Milyen változások történnek a gyakorlatok végzése során?

Milyen előnyöd származik az anyagból?

Kedves Kismama!

 • Amikor elkezded a szöveget olvasni és a gyakorlatokat végezni, még lehet, hogy telve vagy félelmekkel, bizonytalansággal a testi és lelki hogyléted miatt.
 • Saját magzati élményeid, vagy anyukád várandósságának érzései összekeveredhetnek, nem tudod, hogy a babád hogyan érzi magát a méhedben.
 • Bizonytalan vagy, hogy a tested képes lesz-e a baba igényeinek megfelelően változni és azt sem tudod, hogy milyenné válsz a várandósság végére. Nem érted, hogy a hormonok hogyan változtatják meg a viselkedésed, miért vagy állandóan álmos, miért felejtesz el mindent és miért sírod el magad minden apróságon. 
 • Ahogy napi szinten gyakorolod a vizualizációkat és egyre közelebb kerülsz a saját testedhez, elfogadod a néha szélsőséges érzéseidet, úgy kerülsz közelebb a saját magzatod érzéseihez is.
 • Rájössz arra, hogy a képek segítenek abban, hogy a bizonytalan és furcsa érzelmek kontrollálhatókká váljanak. Megtapasztalod a saját biztonságérzetedet és ezt a biztonságot nyújtod a babádnak. Megtanulod, hogy bízz a tested üzeneteiben és közelebb kerülsz a saját öngyógyító képességedhez.
 • Kommunikálni tudsz a testrészeiddel és a méheddel, a méhed részeivel és a babáddal. Ettől még jobban mélyül a biztonságérzeted.
 • A gyakorlatok segítenek, hogy a nehéz helyzetekben is megéld az erődet, amelyre szükséged lesz a vajúdás és a szülés alatt is. Belső intuíciód fejlődik és a gondolatok helyett a megérzéseidet élesíted a gyakorlatok során. Ez a képességed a szülés után is sokat segít, a babával való összehangolódásban. 
 • Képessé válsz venni a baba üzeneteit és te is üzenni a magzatnak. 
 • Kívánom, hogy élvezd a gyakorlatok közbeni ellazulásokat! 
 • Csodás élmények várnak a magzati kapcsolat gyakorlatai közben! 
 • Tudásodat bátran add át a társadnak, a magzat apukájának is!

Az oktatóról: 

Tóth Andrea Beáta vagyok. Három gyermek édesanyja.

Habár buddhista szerzetesnőnek szerettem volna beállni egy kolostorba, első gyermekem fogantatása 2000-ben, megváltoztatta az életem.

Minden, amit magamról addig tudtam a várandósság és a szülés élményeim miatt más megvilágításba került. Sokat meditáltam a kolostorban a testi és tudati fájdalmakkal, így ezeket a tapasztalataimat a saját és mások felkészítésénél is tudom alkalmazni.

2003 óta részt vettem a Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért  (TAVAM) mozgalomban és kétszer is alapító elnöke voltam a szervezetnek. Spirituális külföldi bábákkal két ízben is szerveztünk Bábakonferenciát, ahol személyesen együttdolgozhattam Elizabeth Davis, Debra Paskali-Bonaro, Ina May Gaskin bábákkal, akik csodás mélységeit mutatták meg a várandósság és a születés misztériumainak. Aktív tagja voltam a Születés Heték szervezésének és a nyitott kórházi programok kialakításának.

Közben átéltem olyan veszteségeket (két vetélés, két méhen kívüli terhesség), amelyek segítenek abban, hogy másoknál is segíteni tudjak a veszteségek feldolgozásában.

Ugyancsak ezen események feldolgozásával lehetőségem volt még két gyermeket világra hozni. Mindhárom gyermekem vízben, háborítatlanul született.

2007 óta tartok Újjászületés-tréningeket, amelyeken várandósok is részt vesznek, illetve olyan személyek, akik fogantatási nehézségekkel küszködnek. A babák az anyukájuk pocakjában átélik az élményt és ezzel az átéléssel különlegesen könnyen és tudatosan képesek megszületni.

Több száz várandós anyukának tartottam az évek alatt magzati kapcsolat csoportot, akik a gyakorlatokat megtanulva mélyebb testtudatossággal és infomált döntésekkel voltak képesek szülni.

Azok a kismamák, akik traumatikus szülések után kerültek hozzám egyéni terápiába, csodás szülésélménnyel gazdagodtak a második, harmadik alkalommal. Sokan keresnek azért, hogy elkerüljék a császármetszést.

Az utóbbi években transzperszonális és kvantum pszichológiai terápiákat tartok, amelyek nagy hatékonysággal oldják a várandósság félelmeit, a szüléssel kapcsolatos aggodalmakat, a fájdalommal kapcsolatos ellenállást.

Jónéhány cikkem segítséget jelent a várandós anyukáknak és a szakembereknek a felkészülésben. Évek óta képzője vagyok az Asram Jógaközpont kismama és babásjóga oktatói képzésének.

 

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMRÓL:

„Emlékszem az első találkozónkon, a bemutatkozáskor azt mondtam, hogy szerintem tudom a csodás szülés receptjét, aminek az egyik hozzávalója Tóth Andi terápiája és a magzati kapcsolat csoport is hozzátartozik nekem ehhez. Másodszor is bebizonyosodott, hogy ez így van, ezért itt is szeretném megköszönni Andinak és nektek is ezt az élményt, mert ti is kellettetek ahhoz, hogy ez így történjen.” Mariann

„Köszönöm! Nagyon hálás vagyok neked mindenért! Hihetetlen, hogy megcsináltam így. Majd valamikor megismertetlek Misával. :)”

Ölelés! Bori

„Szeretném elmondani, hogy hihetetlenül sokat számított a tanfolyam, őszintén  szólva nem is hittem volna, hogy ennyire meghatározó lesz a szülés alatt.” Orsolya

„Nagyon hálás vagyok Andinak és Nektek, mert a közös munka nélkül nem tudtam volna így kiállni magamért és nagyon kiszolgáltatottnak éreztem volna magam. „Bea

„Nagyon fontosnak tartom, hogy az embernek tényleg legyen valamilyen elképzelése arról, hogy hogyan szeretne szülni (persze második gyereknél ez talán könnyebb, de szerintem elsőnél sem megoldhatatlan). Nem értettem miért írják mindenhol, hogy készítsünk szülési tervet, most már tudom..., nagyon fontos, hogy az orvos tudja, hogy mit szeretnél és mit nem. Azt gondolom, hogy az orvosnak az a dolga, hogy ha valami gond van, akkor rögtön a legjobb tudása szerint segítsen, egyébként ne "szóljon bele" ebbe a természetes folyamatba, mert akkor az már nem a kimamáról, kispapáról és a bébiről :) szól.” Grácia

„Nagyon örülök, hogy együtt lehettünk kismamák, köszönök Nektek minden áldást, jókívánságot, fontos mondatot, gondolatot, köszönöm Andreának a felkészítést! „Réka

„Remélem, hogy másoknak is segítségére lesz az általad alkalmazott technika, mert én úgy könyveltem el, hogy ennek is köze volt ahhoz,

hogy a nem vágyott császármetszést és egyéb komplikációkat elkerüljük. Utólag is köszönöm a segítségedet!” Nóra

„Nagyon jó érzés, hogy olyan valaki köszöntötte a kisfiúnkat ebben az új életében, aki végigkísérte a fogantatását és a várandósságot is. Rengeteget segítettél nekünk és tudjuk, hogy neked is köszönhetjük ezt a gyönyörű, csodálatos, nyugodt és kiegyensúlyozott babát, akinek a születése biztosan másképp történt volna, ha nem találkozunk veled” Mariann

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!