Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Online 8 alkalmas Yin jóga tanfolyam nov. 11-től

Ár:
19.900 Ft
18.000 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama:
2020. 10. 06. - 2020. 11. 03.
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 19 db

Yin jóga online tanfolyam nov. 11-től – 8 alkalmas

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Online Yin jóga 8 alkalmas tanfolyam november 11-től

Oktató: Neudert Judit

Időpont: november 11-től szerdánként 17.30-19.00 (8 héten át)

Online, valós idejű, interaktív tanfolyam a zoom alkalmazáson keresztül.

A tanfolyamról nem készül felvétel.

A tanfolyam ára: 18.000 Ft november 3-ig (korai kedvezményes ár)

                            19.900 Ft november 4-től

A jelentkezést követően kérjük 3 napon belül a részvételi díj befizetését, mert ezáltal válik teljessé a regisztráció!

A yin jóga egy olyan rendszer, amelyben a nőies energiákat aktiváljuk. Melyek ezek? Passzivitás, befelé fordulás, befogadás, mozdulatlanság, kitartás, stabilitás, meditatív állapot.... Ezekkel az energiákkal kívánjuk elérni azt a hatást, amit a régi taoista szerzetesek is gyakoroltak: nyújtás, izületi vérkeringés, az élet meghosszabbítása. 

Egy-egy ászanát 3-5 percig tartunk ki az órán de az otthoni gyakorlás alkalmával ez az időintervallum akár 20 percre is nyújtható. 

A yin órákon a hatha jóga ötvöződik kínai medicina tanával. Összefüggéseket véltek felfedezni -majd később bizonyították is – az érzelmek és a fizikai test állapota között.  A  HKO (hagyományos kínai orvoslástan) 7 érzelmet különböztet meg, melyek 7 különböző szervre hatnak.  Tehát a yin jóga során amikor a testtel dolgozunk akkor egyben az érzelmekkel (lelkeddel -SHEN)  is dolgozunk.  A kettő elválaszthatatlan egymástól.  Ezért van az, hogy a yin jóga képes érzelmi blokkokat is oldani hozzásegítve téged nemcsak a fizikai tested, de a lelked megértéséhez is. Egyre tudatosabbá fogsz válni. 

E tanév első tanfolyamon tudatosítjuk ezeket az érzelmeket.  A második tanfolyamon részletesen átnézzük az 5 elemet és a ránk gyakorolt hatásokat. Alkalmad lesz elsajátítani az 5 elemes étkezés alapjait is.
 

Miben tudok neked segíteni ez a tanfolyam?

  • megérted a benned zajló folyamatokat
  • összefüggésekre fogsz rátalálni a tested és lelkedet illetően
  • beindulnak az öngyógyító folyamatok
  • elkezdesz fiatalodni
  • segíteni tud neked, hogy az adott évszakban hogyan táplálkozz
  • mély nyugalom fog szerteáradni benned
  • megnő az önbizalmad
  • az ízületeidben elkezd áramolni újra az energia
  • elmúlik a gerincfájdalmad
  • rugalmasabb és hajlékonyabb leszel

Az órák felépítése:

5 perc ráhangolódás

15 perc elmélet: az 5 elem elmélete, szervóra, táplálkozás

60 perc ászanák, megtanulása, helyes kivitelezése,

10 perc relaxáció 

Ha úgy érzed itt az idő hogy visszafordítsd az idő kerekét , jól akarod érezni magad a testedben, meg akarod ismerni lelked legmélyebb bugyrait és nem mellesleg még fiatalodni is szeretnél akkor nagy szeretettel várunk!

Az oktatóról:

Neudert Judit

Egészen fiatal koromban találkoztam először a jógával. Modern táncokat tanultam Angelus Ivánnál és az első óra mindig bemelegítés volt. Évekkel később jöttem rá, hogy jógáztunk. Akkoriban ugyanis a jóga tiltott dolog volt. Joggal merül fel benned a kérdés miért. Ma kevés ember tudja mi is a jóga valójában. A jóga alkímia, átalakulás. Egy út a hihetetlen boldogság felé. Hogy ezt miért tiltották? 

Évekkel később váltam hatha jóga oktatóvá, mestereim Swami Sivananada és Visnudevanada által. Ennek már 8 éve. Indiai útjaim alatt meglátogattam a Sivananda Asramot Keralában, de igaz, ami igaz én nem az asram világra vagyok és voltam kíváncsi, hanem sokkal inkább a sokszínű Indiára, a mindennapjaikra és arra, hogy a jóga hogyan épül be az ő életükbe. Óráim alatt észrevettem, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki ne küszködne gerincproblémákkal és miután a jóga első szabálya: ne árts, úgy gondoltam, nagyobb tudásra kell szert tennem a gerincünket illetően. Ebben mesterem Bene Máté volt, akinél gerincterápiás jógát tanultam. 

A jóga hozta magával életembe az ájurvédát, a kettő ugyanis kéz a kézben jár egymással. Így megtanultam ájurvédikusan masszírozni, mesterem Galambos Rózsa volt. India mellett Sri Lanka adott helyszínt számomra az ájurvédikus masszázs és életforma gyakorlására, illetve tanulmányozására. 

Legújabb szerelmem a Yin jóga, amit szintén oktatok, melyet Balin tanultam. 

Jógaoktatói óráimon ezen tudások és tapasztalások csokrát fogom átadni nektek. Mivel a Sivananda ág egy eléggé filozofikus vonal, a jógában a filozófiát én fogom tanítani. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!