Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Pilates NMPT elemekkel

Az óra a Pilatest és a mai modern orvostudomány új felfedezéseit, felismeréseit ötvözi.

 A Pilates célja a testünk középső részének megerősítése, valamint a gerincoszlop rugalmasságának fokozása a mély izmok erősítése, a tartáshibák korrigálása. A gyakorlatok Ízületkímélő hatásának köszönhetően hatékony segítség derékfájás, csípő-, térd- és egyéb mozgásszervi betegségek esetén is, illetve azok megelőzésére is. Egyszerre erősít és tesz hajlékonnyá, rugalmassá.

A gyakorlatok egy speciális légzéstechnikával párosulnak, amely növeli a szervezet oxigénellátását, a vérkeringést, serkenti a regenerálódást, fokozza a fizikai teljesítményt, stresszoldó hatású.

A Bene Máté (porckorong.hu ) által kialakított NMPT - természetes mozgásminta tréning - korrekciós rendszere pedig segít helyreállítani a gerinc statikáját. Mozgásszegény ülő életmódunkban elvesztett egészséges mozgásmintát tanítja vissza testünknek, hogy újra öröm legyen a mozgás.