Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Relaxáció és stresszoldás 8 alk. tanf. szept. 28-tól

Ár:
21.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 14 db

Relaxáció és stresszoldás 8 alk. tanf. szept. 28-tól.

A tanfolyam online is indul!

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Megjelenés:
Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Relaxáció és stresszoldás 8 alkalmas tanfolyam 

Oktató: Czeizler Krisztina (RYT-5oo) Hatha és Vinyasa Flow, meditáció és relaxáció oktató

Időpont: szeptember 28-tól hétfőnként 17.30.-19.00

A tanfolyam ára:  21.900 Ft 

Helyszín: Asram Jógastúdió, 1136 Budapest, Tátra utca 5/b, 1.emelet

A jelentkezést követően kérjük 3 napon belül a részvételi díj befizetését, mert ezáltal válik teljessé a regisztráció!

Feszült vagy? Szeretnél olyan gyakorlatokat tanulni, amelyek könnyedén és már kevés gyakorlással is azonnal eredményt hoznak? 

A tanfolyam ebben kíván egyszerű és jól működő technikákat adni: 

- megtanulni lazítani fizikai, energetikai és mentális szinten

- felismerni a mindennapokban azokat a helyzeteket, amelyekben feszültté válunk, megtanulni tudatosítani (életünk minden területén tudatosabbá válni),

- az így kialakult feszültséget oldani

Ezért a különböző relaxációs technikák mellett kiemelt szerepet kapnak a fizikai előkészítő-, légző-, idegrendszer hangoló-, és megkülönböztető (pl. feszültséget az ellazultságtól) és jelenlét gyakorlatok. 

Kiemelten foglalkozunk:
- a test fizikai feszültségeinek oldásával
- érzelmi és mentális feszültségek felismerése, elengedése
- relaxációs gyakorlatok, mélyrelaxáció
- ellazulást támogató légzőgyakorlatok
- önismeret
- otthoni gyakorlás felépitése

- elmélet, beszélgetés
 

A tanfolyam teljes egészéről felvétel készül, amely írásos jegyzettel egészül ki, így segítve az otthoni gyakorlás kialakítását.


Milyen hatása van rendszeres gyakorlásának?
- erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, növeli a vitalitást-teherbírást, hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, fejleszti a koncentrációt, jótékonyan hat a keringésre, a hormonrendszerre, az emésztésre.

Összeszedetté tesz, fejleszti az önismeretet és a személyiséget; javítja a kapcsolatrendszert, csökkenti az aggódást-túlgondolkodást; átláthatóbbá és tudatosabbá válnak döntési folyamataink, elégedettebbé, kiegyensúlyozottabbá, örömtelibbé és békésebbé tesz.

Az oktatóról:

Czeizler Krisztina (RYT-5oo) Hatha és Vinyasa Flow, meditáció és relaxáció oktató

A jóga a mindennapjaim szerves részévé vált, bár nem volt ez mindig így, mégis kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de jelen volt. Iyengar jógával kezdtem, majd kíváncsiságból elmentem egy Kundalini órára, ahol meglepetésszerűen ért mindaz a belső tartalom, amire ez az óra épült. Lenyűgözött, hogy egy-egy mozdulatnak milyen mentális és energetikai hatásai lehetnek. Hogy mindaz, amiben élünk, ahogy a napjainkat, mozdulatainkat, gondolatainkat alakítjuk, sokkal több annál, mint csupán fizikai forma. Ez elindított a keresésben, sokféle órát és oktatót kipróbáltam, amíg biztos szívvel mondhatom, hogy megtaláltam a tanáraimat Bálint János és Regősvölgyi Regina személyében. Végtelenül hálás vagyok nekik, hogy rajtuk keresztül betekintés kaptam a jóga világába, a saját világomba.

Hatha és Vinyasa Flow oktatóként végeztem. A tudatosság keresése volt az, ami elvezetett az oktatóképzésre, ahol a Vinyasa Flow-val olyan ajándékot kaptam, amire nem is számítottam.

Nehéz lenne kiemelni bármit is abból az egységből, amit a jóga tartogat magában, ezért mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy induljon el ezen az úton és legyen bátor, kitartó! Vegyél részt egy órán és tapasztald meg saját magadat, ismerkedj és találd meg azt, amit a jóga számodra jelent!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!