Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Green Yogi Tárgyaló + Közösségi Iroda a Jászainál

Stúdiónk Nagyterme hétköznapokon 9-15h között átalakul Tárgyalóvá. 

Teljes órás bontásban lehetséges foglalni, online foglalási rendszerünkben. Nagytárgyaló foglaláskor bankkártyával tudsz fizetni. A foglaláshoz nem szükséges regisztráció.

Nagytárgyaló foglaltság és foglalás:

https://greenyogi.skedda.com/

A lemondást vagy módosítást 48 órával a foglalás kezdete előttig tudod megtenni. Időben történt lemondáskor a befoglalt időtartamot át tudod ütemezni egy másik időpontra.

A Tárgyaló díja: 9000 ft/h

Mit tartalmaz a tárgyaló bérleti díj?

  • korlátlan tea, kávé fogyasztást (önkiszolgáló)
  • flip chart tábla használatot
  • rugalmasan variálható nagytermet (42 nm), melyben 4 asztal összeilleszthető egy naggyá, vagy akár külön is használható.
  • Létszám: 5-20 főre ajánljuk
  • ingyenes Wifi használat
  • kellemes hangulatú elegáns eredeti stukkós szoba
  • nagy ablakok, szellőztethető tér
  • barátságos fogadtatás, keleties hangulat
  • aroma diffúzort biztosítunk
  • opcionálisan ülőpárnák, jógamatracok ingyenes használata

A bejutásban segítünk, legkorábban 8:45-kor nyit stúdiónk. Rendszeres bérlőinknek kulcsot tudunk adni.

Ha szeretnél olyan helyen dolgozni, ahol spiritualitásra, egészséges életmódra, tudatos gondolkodásra, építő gondolatokra fókuszálunk, várunk szeretettel :)

Kistárgyalók

5 irodának és tárgyalónak is kiválóan alkalmas kis szobánk hangulatos helyszínt kínál munkádhoz, tárgyalásaidhoz. Negyedórás egységekben foglalhatóak kis 1-4 fős tárgyaló szobáink (a foglaláshoz először regisztrálnunk kell Téged).

Foglaltság: https://asramjogapest.skedda.com/

Ha szeretnél kicsit külön vonulni, arra is találsz magadnak helyet, és ha alkotótársakat keresel, arra is lesz bőven lehetőség.

2 nagyobb termünkben esténként vagy hétvégén workshopokat, oktatásokat is tarthatsz, ezek napközben jógateremként és tárgyalóként is működnek.

Kistárgyalók: 1500-1800 ft/h közötti áron kiadók. Online foglalási rendszer. Kedvezményes ár hétvégén 1000-1300 ft között. Kistárgyaló foglaláshoz előzetes regisztráció szükséges, mindenképpen hívj előtte, a helyszínen készpénzben tudod fizetni.

Kulcsos rendszer,  7-22h-ig vagyunk nyitva.

Ha szeretnél körbenézni, hívj bátran, nagy szeretettel várunk. Egyeztessünk időpontot.

Dévényi Nóra, stúdióvezető, tulajdonos: +3620-475-9665