Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Tudatos Szülők Iskolája - Jógával a jól működő szülő-gyerek kapcsolatért

Ár:
19.800 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 30 hely

Tudatos Szülők Iskolája - Jógával a jól működő szülő-gyerek kapcsolatért

Lemondási feltételek

Hány fő?hely

Leírás és Paraméterek

Tudatos Szülők Iskolája - Jógával a jól működő szülő-gyerek kapcsolatért

Élő online zoom-os tanfolyam, 2 nap, máj. 14, és 28. 10-15h

Ára korai regisztrációs ár 18.000 ft máj. 4-ig befizetve, majd máj.5-től 19.800 ft

A jóga tökéletessége hozzásegít, hogy megismerjük mélyebb önmagunkat és azokat a berögzült programokat és mintáinkat, amelyek meghatározzák a kapcsolatunkat a gyermekeinkkel.

Ki lehet-e lépni a rutinból? Ismerős az ezerszer elhatároz, másként próbál és a vége ugyanaz lesz?

A workshop első alkalmán a magzatkortól kezdve a fiatal felnőttkorig (magzatkor, babakor, kisgyerekkor, kamaszlét, fiatal felnőttkor) átvesszük a legalapvetőbb szülő-gyerek nehéz helyzeteket és azok megoldási mintáit. Olyan megoldás orientált gyakorlatokat kapnak a résztvevők, amelyek szinte észrevétlenül segítik a gyerekeket a negatív reakciójuk elhagyására és nem radikálisan vagy erőszakosan veszik rá őket, hogy mit, hogyan csináljanak másképp. A tanfolyamon résztvevők egyéni helyzeteit és problémáit feldolgozzuk.

A workshop második alkalmán a szülők két hét alatti tapasztalatait fogjuk átvenni és tovább segíteni, fejleszteni. Praktikus és bevált jóga általi módszerek elsajátítását és a napi gyakorlatba való ültetését úgy adjuk át, hogy könnyen beilleszthető legyen és ne vegyen el sok időt a szülőktől. A módszerek hatékonyak és beváltak.

A következő kérdésekre lehet majd választ kapni:

·        Hogyan lehetséges akár fáradtan is éberen jelen lenni, úgy, hogy ne a kondicionált minták szerint reagáljunk? Hogyan segít ebben a jóga? Mennyi idő telik el, amíg egy helyzet megváltozik? Amikor már jól alakulnak a dolgok, miért van erős visszaesés? Hogyan lehet mindenki érdekét figyelembe venni egy családban?

·        Az alábbi témakörök fontos elemei: biztonság-nyugalom, hiperaktivitás-figyelemzavar, düh-agresszió, motiválatlanság, betegségek, étkezés-táplálkozás-táplálás, apa-anya kapcsolat hatása – abban az esetben is, ha a szülők külön élnek.

Az oktatóról:

Kéri Mónika

49 éves, 13 éve oktat jógát, női jógaoktatói képzést, egyéni női órákat és konzultációkat tart. Közgazdász diplomája munkáját a gyerekek témaköréből írta „gyerekek, mint a marketingkommunikáció eszközei” címmel. Nehéz gyerekkori léte indította el a gyerekek sorsának segítésére. Elhivatottan és hatékonyan dolgozik a szülő-gyerek kapcsolati problémák kezelésén, segítve a szülőket berögzült mintáik átalakítására. Kipróbált és hatékony módszereit anyaként is alkalmazta.

1.      alkalom:

május 14. péntek 10.00-15.00 (nagy létszám esetén fenntartjuk az egy-két órás hosszabbítást, az egyéni esetek miatt. Ezt a tanfolyami nap előtt pontosítjuk)

2.      alkalom:

május 28. péntek 10:00-15:00

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gyermek nevelés, hiszti, jóga, szülő, tudatos