Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Yin jógázás a Kínai asztrológia tükrében online workshop - jan. 30.

Ár:
10.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 21 db

Yin jógázás a Kínai asztrológia tükrében online workshop - jan. 30.

Vezeti: Neudert Judit

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Yin jógázás a Kínai asztrológia tükrében online workshop

 

 

A workshop időpontja: 2021. január 30. szombat 10.00-13.00

Oktató: Neudert Judit

A workshop ára: 8.500 Ft január 23-ig (korai kedvezményes ár)

                            január 24-től 10.500 Ft

 

 

A workshop élő, valós idejű, interaktív – a zoom alkalmazáson keresztül (a workshopról nem készül felvétel).

A résztvevők a csatlakozáshoz szükséges zoom linket és egyéb információkat a programmal kapcsolatban email-ben kapják meg, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt. 

Jelentkezési határidő: 2021. január 29. 

 

 

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Talán nem mindenki számára egyértelmű, de a yin jóga alapjai is a taoista filozófiában és a kínai kultúrkörben gyökereznek csakúgy, mint a kínai asztrológia. A fő működési elv az 5 elem tana, vagy ahogy ők nevezik: a Wu Xing.  A Földön 5 elem irányítása alatt áll minden. Ez az 5 elem a Fa, Fém, Tűz, Víz és a Föld. 

A taoista filozófusok a természetet és a természet törvényszerűségeit figyelve alkották meg ezt a filozófiai alapelvet, mely irányítja nemcsak az évszakokat, az éghajlatot, de magát az embert is, annak szerveit, és az emberi viselkedést. Így maga az ember is ezen elemek összessége különböző arányokban és kombinációkban. Hogy melyik elem, hol, hogyan és milyen arányban van bennünk, hogyan viszonyulnak egymáshoz, milyen kombinációkat vagy éppen ellentéteket alkotnak viselkedésünkben, élethelyzeteinkben, azt mutatja meg a kínai asztrológia.  Amennyiben valamelyik elemből hiányunk van, a yin jóga segítségével ki tudjuk egyensúlyozni a kibillenéseket, ismerve saját képletünket.  Ez egy csodálatos út az önmegismerésben, mely hatalmas AHA élményeket hozhat életünkbe.  Végre nem kívül keressük az okokat, hanem tudatos szintre tudjuk hozni a bennünk működő diszharmóniákat.

 

Amennyiben nyitott vagy egy ilyenfajta önmegismerésre és úgy érzed itt az ideje, hogy megszabadulj a múlt nyomasztó terheitől, szeretettel várlak erre az utazásra.

 

A workshop 3 órás, mely 1 óra elméletből és 2 óra gyakorlásból áll, köztük egy 15 perces szünettel.

Az oktatóról:

Neudert Judit

Egészen fiatal koromban találkoztam először a jógával. Modern táncokat tanultam Angelus Ivánnál és az első óra mindig bemelegítés volt. Évekkel később jöttem rá, hogy jógáztunk. Akkoriban ugyanis a jóga tiltott dolog volt. Joggal merül fel benned a kérdés miért. Ma kevés ember tudja mi is a jóga valójában. A jóga alkímia, átalakulás. Egy út a hihetetlen boldogság felé. Hogy ezt miért tiltották?  

Évekkel később váltam hatha jóga oktatóvá mestereim Swami Sivananada és Visnudevanada által. Ennek már 8 éve. Indiai útjaim alatt meglátogattam a Sivananda Asramot Keralában, de igaz, ami igaz én nem az asram világra vagyok és voltam kíváncsi, hanem sokkal inkább a sokszínű Indiára, a mindennapjaikra és arra, hogy a jóga hogyan épül be az ő életükbe. Óráim alatt észrevettem, hogy nagyon kevés olyan ember van, aki ne küszködne gerincproblémákkal és miután a jóga első szabálya: ne árts, úgy gondoltam, nagyobb tudásra kell szert tennem a gerincünket illetően. Ebben mesterem Bene Máté volt, akinél gerincterápiás jógát tanultam.  

A jóga hozta magával életembe az ájurvédát, a kettő ugyanis kéz a kézben jár egymással. Így megtanultam ájurvédikusan masszírozni, mesterem Galambos Rózsa volt. India mellett Sri Lanka adott helyszínt számomra az ájurvédikus masszázs és életforma gyakorlására, illetve tanulmányozására.  

Legújabb szerelmem a Yin jóga, amit szintén oktatok, melyet Balin tanultam.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!