Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Női jóga

NŐI JÓGA ÓRA – VÁRALLYAY ÉVÁVAL


kezdés: szeptember 16-tól
időpont: minden hétfőn 18.00-19.30


Ismeritek-e a női együttlétek erejét? Tapasztaltátok-e azt, amikor egymás támogatása, a megélt élmények megosztása, az együtt nevetés, a közös elengedés, az éneklés, a tánc felszabadít, és új meg új energiával tölt fel?
Egy olyan női jógaórát ajánlok nektek, ahol a jóga egyszerre szólítja meg a női testet és rezegteti meg a női lélek húrjait. A belső, finom, apró megnyilvánulásokra helyezi a hangsúlyt, ezért a lágyabb és az intenzívebb gyakorlatok közben is időt hagy az érzetek tudatosításra. Ezek a női együttlétek a női kör gyógyító, terápiás hatására építkeznek. Egymást elfogadva vagyunk együtt, segítségül hívva és befogadva ezt az erőt. A női jóga terápiás hatású jóga. Gyakorlásával megnyílik az út önmagunk felé, női egyensúlyunk felé. Egyre inkább megfigyelhetjük azt, ahogy testünk, lelkünk érzi magát, meghallhatjuk azt, mire lenne leginkább szüksége.

A másfél óra alatt az ászanák, mantrák, mudrák, energetikai gyakorlatok, relaxációk, táncok, énekek, színes hatásaikkal gyógyítják női lelkünkkel összhangban női testünket is. A női jógaórák mindig egy-egy női téma köré épülnek fel. Az óra egy rövid beszélgetéssel kezdődik, eközben körbejárjuk az adott témát, lehetőségetek van saját kérdéseiteket feltenni,
megosztani tapasztalataitokat. Többek között foglalkozunk női egészségünkkel, a medencealapi izmokkal, a női szerveket
érintő problémákkal, melyek a női testet leggyakrabban érintik. Sorra vesszük, milyen jógagyakorlatok, légzéstechnikák, mudrák, természetes gyógymódok segíthetnek ilyenkor. Beszélünk ezek megelőzéséről, lelki hátterükről, továbbá a női szerepekről, a stresszoldás módszereiről, a pillanat megéléséről, a tudatosság megtartásáról.
 
Gyere, ha egyszerűen vágysz igazi önmagaddal lenni, ha szeretnél elindulni egy kereső úton női erőd felé. Ha ehhez iránytűt keresel. Ha szeretnél többet tudni arról, mit tehetsz női egészséged érdekében. Ha szeretnél nők között lenni, egyszerűen olyan emberként, amilyen éppen aznap vagy. Gyere, ha épp ragyogsz, s gyere, ha épp keresed a fényed.

Szeretettel várlak, Éva