Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Méregtelenítés, immunerősítés, megtisztulás online nézhető tanfolyam (csomag)

Ár:
9.900 Ft
7.900 Ft
Kedvezmény: 20%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek (már csak): 100 db
Méregtelenítés, immunerősítés, megtisztulás online nézhető tanfolyam (csomag)
Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

MÉREGTELENÍTÉS, IMMUNERŐSÍTÉS, MEGTISZTULÁS online nézhető tanfolyam (csomag)

Sanka Praksálana jógikus bél és gyomormosás, megtisztulás kurzus

(TAVASZI, ŐSZI MÉREGTELENÍTÉS, IMMUNERŐSÍTÉS, MEGTISZTULÁS) (SP – Sanka Praksálana és VD – Vamana Dhauti)

 

Csomagban:

6 lecke, 200 perc, 80% elmélet - 20% gyakorlat, + jegyzet, 7.900Ft, 9900 Fthelyett

Egy telefonbeszélgetés a technika végrehajtás előtt, az esetleges kérdések kapcsán. (Az elmélet meghallgatása után!)

 

 

Leírás:

 

Kurzus a (tavaszi, őszi) tisztítókúrákról, SP bélmosás és/vagy VD gyomormosás végrehajtás. A SP kipucolja az egész béltraktust, beindítja a test méregtelenítő folyamatait, fiatalít, javítja az emésztés hatásfokát, erősíti az immunrendszert, visszaállítja az emésztőrendszer és a hasközpont intelligenciáját. Jótékony a hasnyálmirigy működésére, a cukorbetegségre, segíti a máj munkáját, és tisztítja a vért. Hatékony továbbá indirekt módon allergiák és bőrbetegségek ellen, csökkenti a testszagokat, a bőr és főleg az arcbőr világos lesz, a tekintet fényessé és magnetikussá válik. Enyhíti a tavaszi fáradtságot, javítja az alvásminőséget, csökkenti az alvásigényt, javítja a kedélyállapotot, szellemileg frissebbek leszünk, a memóriánk javul, érzékenyebbé válunk a környező energiákra, és az életenergia szabadabban áramlik át rajtunk, lelkileg segíti az elengedést, a terhek lerakását és így támogatja a megújulást és még számtalan áldásos hatása van.

 

A VD az SP-nél könnyebb, kevesebb megszorítással járó és gyorsabban (30-60p) végrehajtható gyakorlat. A VD során éhgyomorra 1-1,5 liter meleg, sós vizet iszunk, és néhány gyakorlatot végzünk utána, majd a vizet a gyomor átmosása után visszahányjuk. A rituálé egy relaxációval zárul. A folyamat nem csak testi, hanem nagyon mély lelki megkönnyebbülést is eredményez. Viszolyogsz a hányástól? akkor itt az ideje felülírni a kellemetlen élményeidet, egészségesen és józanul hányni euforizáló élmény, a gyomorban csak víz van, ami könnyen ürül, a hányás aktusa nem csak fizikailag szabadít fel, hanem segít a zavaró érzelmek, blokkok és a felgyülemlett feszültség, a rossz közérzet oldásában is. Továbbá megvéd a betegségektől, immunizál, javítja a felszívódást, testsúlyt harmonizál, masszírozza a májat, élénkíti a vérketingést, javul a bélperisztaltika, tehermentesedik a bélműködés, dolgoztatja a rekeszizmot így a vesékre, tűdőre, szívre is hatással van, tisztul a bőr, megszűnik a rossz lehellet, a nyákot/nyálkát oldja, kivezeti, a légutak tisztulnak, javul a légzésminőség, a nádikat is tisztítja, oldja az energetikai blokkokat, különösen a kapha (víz) pályán, mivel a kapha a gyomorban lakik.

 

 

Tematika:

- előzetes felkészülés

- elmélet a tisztító kúrákról, SP és VD-ről

- VD

- SP

- speciális ebéd

- elmélet ájurvédikus alkatiságról

- elmélet a kúra folytatásáról és a visszatérésről

 

Fotók: csatolva

 

Ingyenes betekintő - ájurvédikus alkatmeghatározás elmélet és önmeghatározás gyakorlat

Ingyenes betekintő - hasjóga gyakorlat

 

Oktató:

Sápi Ádám – ÚjTest, a radikális TestTudat

jóga, tai chi, chi kung oktató, természetgyógyász, mozgásterapeuta, buddhista tanító

 

2001 óta foglalkozom jógával és buddhizmussal, 2008 óta foglalkozom a tai chi szellemiséggel és harcművészettel. 2011 óta tanítok, jógát, integral tai chi-t, chi kung-ot, illetve vezetek önismereti csoportokat, workshopokat, táborokat. Egyéni kezelések során TestTudat(osság) fejlesztést, bodyworkot, illetve jóga-, chi kung-, légzés-, és mozgásterápiát végzek. Jógikus-ájurvédikus tisztító gyakorlatok 10 éve csinálok csoportban és egyéniben is, évente többször is, táborokban is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!