Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A Beállítások módosításánál tudja a részleteket megnézni.
Menü

Sárkány Chi Kung és Tai Chi alapok 1-2 – online nézhető tanfolyam

Ár:
9.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek (már csak): 76 db

Sárkány Chi Kung és Tai Chi alapok 1-2. – online nézhető tanfolyam 

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Sárkány Chi Kung és Tai Chi alapok 1.-2 – online nézhető tanfolyam 
TECHNIKAI INFORMÁCIÓ : CSAK GMAIL-ES EMAILRE TUDJUK AKTIVÁLNI ! 

Ára: 14900Ft helyett 11900Ft

A csomag tartalma: a tanfolyami anyag első 8 videója (egyenként 90 percesek, 10% elmélet, 90% gyakorlás)

A vásárlást követően 2-3 munkanapon belül e-mailben küldjük a megtekintéshez  szükséges információkat.

A tanfolyam anyagát / tartalmát (1-2 rész)  lásd a képen:

A sárkány mozgásforma az 5 elem / 5 állat chi kung része, organikusan kígyózó, spirálisan, vég nélkül örvénylő mozgásforma, több variánssal és lépésekkel. Csípők és derék területén dolgozik, valamint a szerveket masszírozza. A sárkány energiája feltölt, tüzet ébreszt, szenvedélyes és zabolátlanságából adódóan lehet destruktív is, ezért meg fogjuk zabolázni, mert megszelídítve támogatja átalakulásodat, felemelkedésedet. A tanfolyamot kiegészítik egyéb állat- és mozgásformák, hogy a Tai Chi alapelveket, képességeket és test-tudati munkát gyakoroljuk, továbbá elősegítsük a test merevségeinek oldását, az áramlás feltételeinek kiépítését, mozgáskultúránk organikussá tételét.

Várlak tai chi órákon, ha szeretnéd életedet stresszmentesebbé, harmonikusabbá, testedet egészségesebbé, vitálisabbá, elmédet nyugodtabbá, fókuszáltabbá tenni. Ha szeretnél olyan gyakorlatokat tanulni, amik ellazítanak, fejlesztenek, feltöltenek testben-tudatban, euforizálnak és flow élményhez segítenek.

A tanfolyamon való részvételt chi kung / tai chi -ban való jártasság nélkül is bátran ajánlom kezdőknek ill. tapasztaltabbaknak is. Kényelmes ruhát, könnyű v. torna cipőt javaslok.


Az oktatóról:

Sápi Ádám – ÚjTest, a radikális TestTudat
tai chi, chi kung, jóga oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító

2007 óta gyakorlok több féle chi kung - tai chi stílust és kung fut, 2011 óta tanítok jógát, 2013 óta Bian, 8 brokát és évszakspecifikus meridián és 5 elem alapú chi kung gyakorlatokat, 2014-ben nemzetközi Integral Tai Chi oktatóit szereztem, tanítottam integrál tai chi 10 formát és flow szériákat, tui shout (ragadós kezek, partnerwork) és tai chi chuant a Buddhista Főikolán, Arany Hegy, Compass Hungary egyesületekben és több stúdióban is Bp-en és Berlinben. 2017 óta állt össze bennem a Tai Chi Flow koncepció, amelyet azóta tanítok itthon és külföldön is, 2019-re lett belőle kidolgozott rendszer, amely hazaköltözésem óta a legfontosabb projektem több éves képzési tervvel, iskolaszerű működéssel, lehetőséget teremtve több fronton is tanulásra, képzésekre, gyakorlásra rendszeres órák, workshopok, tanfolyamok és táborok-elvonulások formájában, online és offline, Budapesti és vidéki jelenléttel egyaránt.

 

Plusz infó:
Chi Kung (Qi Gong) és Tai Chi (Tai Ji) általánosságban:

A gyakorlatrendszerek a kínai hagyományból származnak. A chi (qi) kb életenergiát jelent, hasonlóan a jógából ismert pránához. A kung művelés, gyakorlás jelentéssel bír. Belső energiáink működése kevésbé érthető meg fogalmi úton, de tapasztalható és művelhető mozgás, légzés, figyelem segítségével, pl. a kínai akupresszúrás gyógyászat is ezen alapul. A tai ji kb. végső és legfelsőbb elvet / állapotot jelent, amely felé törekszünk a gyakorlásunk során és igyekszünk azt kifejezésre juttatni testben, tudatban, mozgásban, kapcsolódásainkban, az életben, a Jelenlétben.

A gyakorlás során többnyire lágy, lassú mozdulatokkal dolgozunk, ezáltal javul tartásunk, koordinációs készségünk, mélyül testtudatosságunk, és finomodik érzékenységünk saját testünk jelzéseit illetően, ezáltal egészségmegőrző, -fejlesztő hatása van. Testi szinten jótékonyan hat a keringésre, légzésre, ízületekre, izmokra, inakra, idegrendszerre, és a belső szervekre. Energetikai szinten segíti az áramlást, a flow-élményt, oldja a feszültséget, elakadásainkat, csökkenti a stressz-okozta tüneteket mind fizikai, mind tudati szinten, ezáltal támogatja a minőségi relaxációt és meditációt. Ami a környezetünket illeti, segít hogy megtanuljunk erőfeszítés nélkül, elégedetten, derűsen létezni, idomulva a külső jelenségekhez, más szóval segít integrálódni, harmonizálódni abban, ami Van az életünkben.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!